Η βιζιτομοντέλα τα μηνύματα στο Facebook και ο μπαλαδόρος στην Κέρκυρα…

Αυτό το κορίτσι δεν έχει σκοπό να σοβαρευτεί ποτέ! Έχει ένα μυαλό κουκουρούκου που λένε. Λίγο το ξανθό μαλλί, λίγο οι ευκατάστατοι γκόμενοι που της κάνουν όλα τα χατίρια… ε δεν θέλει και πολύ για να χάσεις τη μπάλα! Μόνο που αυτή με τη μπάλα τα πάει περίφημα.


 Για ένα χρόνο σχεδόν διατηρούσε σχέση με γνωστό ποδοσφαιριστή. Στην πορεία είχε ένα γρήγορο φλερτ με άλλον ποδοσφαιριστή ο οποίος όμως ήταν πιο έξυπνος από αυτή και δεν κατάφερε να του αποσπάσει ούτε ευρώ!


 Δεν είναι όμως όλοι έξυπνοι! Η μοντέλα βρήκε γρήγορα το νέο της θύμα το όποιο στο τέλος δεν θα έχει να φάει αν συνεχίσει μαζί της! Ο νεαρός παίκτης της Κέρκυρας, με το που πληρώνεται ξοδεύει μέχρι και το τελευταίο ευρώ για να ικανοποιεί τα ακριβά γούστα της καλής του. 


Ο παίκτης διατηρούσε σχέση με κόρη επιχειρηματία η οποία και τον «έστειλε». Και να ταν μόνο αυτό; Δε φτάνει που έχουν χωρίσει εδώ και καιρό…και η βίζιτα έχει ξεκινήσει έναν πόλεμο μαζί της χωρίς λόγο με μηνύματα χυδαίου περιεχομένου. Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η πρώην έχει εξαφανιστεί από τη ζωή του.


 Επιπλέον μάθαμε ότι η μοντέλα θέλει να τον παντρευτεί τον παικτάκο και αυτός τόσο καψούρης που είναι δεν αποκλείεται να κάνει το λάθος!


nasos
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa