ΣΟΚ: Γονείς κατηγορούνται για τον θάνατο των έξι παιδιών τους

-Ο πατέρας και η μητέρα των έξι παιδιών που βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στο Allenton του Derby, όταν ξέσπασε πυρκαγιά, συνελήφθησαν σήμερα με την κατηγορία της δολοφονίας.


Ο 55χρονος Mick Philpott και η 31 ετών σύζυγός του Mairead τέθηκαν υπό κράτηση επειδή οι αρχές θεώρησαν ότι έπεφταν σε αντιφάσεις στις καταθέσεις τους.
Ήταν μόλις πριν από δύο εβδομάδες όταν το συντετριμμένο αντρόγυνο έβγαινε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και κατέρρεε τη στιγμή που οι αξιωματικοί περιέγραφαν πώς πήρε φωτιά η βενζίνη που είχε χυθεί στο γραμματοκιβώτιο της οικογένειας.
Ο 13χρονος γιος της οικογένειας Duwayne, ο οποίος είχε μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο κατέληξε μερικές ημέρες μετά.
Οι υποψίες έπεσαν στο πρόσωπο του πατέρα όταν έγινε γνωστό ότι έχει αποκτήσει 17 παιδιά με πέντε γυναίκες και θεωρήθηκε ότι ίσως η πρόκληση πυρκαγιάς ήταν μια πράξη εκδίκησης.
Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να μοιραζόταν το σπίτι αυτό μαζί με τη γυναίκα του, την 28χρονη ερωμένη του Lisa Willis και τα 10 παιδιά τους.

Η Willis και τα πέντε της παιδιά μετακόμισαν στις αρχές του χρόνου όταν εμφανίστηκαν προβλήματα στη σχέση τους. Αρχικά εκείνη συνελήφθη ως ύποπτη για δολοφονία, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa