ΖΑΚΥΝΘΟΣ:"Μπράβοι" απήγαγαν και ξυλοκόπησαν αλλοδαπό!

Όλα τα συστατικά μιας μαφιόζικης επιχείρησης είχε η περίεργη αρπαγή και ο ανηλεής ξυλοδαρμός ενός 50χρονου Αλβανού στη Ζάκυνθο! 


Ο capo (αρχηγός) που ήθελε την «τιμωρία» του, έδωσε εντολή στους αλλοδαπούς «μπράβους» να τον… περιποιηθούν κι εκείνοι το έκαναν με τρόπο που έμοιαζε βγαλμένος από ταινία!

Ο 50χρονος βρέθηκε ξαφνικά κυκλωμένος από δύο αυτοκίνητα που άρχισαν να τον καταδιώκουν στην περιοχή Βασιλικό της Ζακύνθου.
 Μάταια προσπάθησε να ξεφύγει… Οι τέσσερις διώκτες του τον εγκλώβισαν και, αφού τον χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο, τον εξανάγκασαν με τη χρήση βίας να επιβιβαστεί σε ένα από τα αυτοκίνητα.

Στη συνέχεια τον οδήγησαν μπροστά στον εντολέα τους, έναν 66χρονο Έλληνα ιδιοκτήτη μιας τοπικής ξενοδοχειακής μονάδας.


 Όμως, αυτόπτες μάρτυρες είχαν δει την αρπαγή και ειδοποίησαν την Ασφάλεια, άνδρες της οποίας έκαναν έφοδο και συνέλαβαν τον επιχειρηματία και έναν 45χρονο Ρουμάνο.


Οι άλλοι τρεις «μπράβοι» που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του αλλοδαπού διέφυγαν και αναζητούνται, ενώ εξετάζεται ακόμη η αιτία του περιστατικού. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου με κατηγορίες για  αρπαγή και απλή σωματική βλάβη.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa