ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Αυτός ο "άνθρωπος"...στην Βουλή!!!!! Με αλυσίδες καρφιά και μαχαίρια θα εμφανίζετε στην Βουλη..;; Δείτα τα σχετικα Βίντεο

-Στη Βουλή των Ελλήνων φαίνεται πως μπαίνει ο άνθρωπος που φώναξε εχθές το ''Εγέρθητι'' σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής.


Ο Γιώργος Γερμενής είναι μπασίστας, με το ψευδώνυμο «Kaiadas», ενός hardcore black metal ελληνονορβηγικού συγκροτήματος με το όνομα «Naer Mataron», και όπως φαίνεται εκλέγεται τρίτος στην Β’ Αθηνών μετά από το Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια.
Τον Αύγουστο του 2009 είχε μιλήσει σε ελληνική ιστοσελίδα αναφέροντας:
«Ας είμαστε ρεαλιστές. Τίποτε δεν μένει αγνό όταν "μολύνεται'' από το ανθρώπινο μυαλό. Όπου και να κοιτάξεις πολιτικές απόψεις θα δεις ακόμα και αν ακούς Madonna, Elton John, Ministry, Napalm Death, Kreator ή Bob Marley. 
Όλοι οι παραπάνω στέλνουν πολιτικά μηνύματα μέσω της μουσικής τους. 
Το black metal είναι αντιχριστιανικό και παγανιστικό όσον αναφορά στην μουσική, και αναζητά την κατάργηση του χριστιανικού συστήματος και την δημιουργία ενός καινούργιου. 
O Euronymous (mayhem) έκανε πολιτική προπαγάνδα όπως και ο Varg. Η μουσική είναι η έκφραση κάθε άρρωστου ανθρώπινου μυαλού που θέλει να εκφράσει ό,τι μήνυμα θέλει. Αν κάποιος το σταματήσει αυτό, οδηγούμαστε σε μία κατάσταση μη ομαλή, διότι σταματά το ανθρώπινο μυαλό και το σκλαβώνει. Μπορεί να μας λοβοτομήσουν κιόλας», δήλωσε όταν ρωτήθηκε για το εάν οι πολιτικές απόψεις έχουν θέση στο black metal.
Σε ερώτηση για το εθνικιστικό black metal είπε: «Οποιοσδήποτε μπορεί να λέει την μουσική του όπως θέλει. Μόνο οι Έλληνες πιστεύουν αυτές τις ηλίθιες ταμπέλες, κανένας άλλος! Ποτέ δεν ήμασταν πολιτική μπάντα. Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνεύμα και η αρχαιότητα όπως το καταλαβαίνεις και από το όνομά μας».
Ακούστε δυο χαρακτηριστικά δείγματα της μουσικής του συγκροτήματος και των αναφορών του:



 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa