Ζητούν αστυνόμευση στην Πάτρα



Ένταση της αστυνόμευσης μέσα και έξω απ’ το λιμάνι της Πάτρας και περιπολίες αστυνομικών, σε μόνιμη βάση, σε συνοικίες της πόλης όπως οι Ιτιές, η Παραλία και τα Ζαρουχλέικα ζήτησε σήμερα το πρωί ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου.
Ο περιφερειάρχης ζήτησε η ένταση των αστυνομικών μέτρων αφενός να είναι άμεση και αφετέρου ν’ αποκτήσει μόνιμα χαρακτηριστικά με την ενίσχυση της δύναμης της τοπικής Αστυνομίας.
Ο κ. Οικονόμου δεσμεύτηκε για ένταση των μέτρων αστυνόμευσης της περιοχής με πυκνότερη και εντονότερη παρουσία της Αστυνομίας και με αλλεπάλληλους ελέγχους.
Ο περιφερειάρχης περιέγραψε στον κ. Οικονόμου την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία 24ωρα στην Πάτρα και επεσήμανε ιδιαίτερα ότι αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η αποκατάσταση της κοινωνικής ειρήνης και η εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.
Παράλληλα, η εκκένωση των εγκαταστάσεων της «Πειραϊκής Πατραϊκής», σε συνδυασμό με την καλύτερη φύλαξη ολόκληρης της περιοχής γύρω απ’ το παλιό εργοστασιακό συγκρότημα, θα λειτουργήσει κατευναστικά για το πρόβλημα απομακρύνοντας τους παράνομους μετανάστες
enikos

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa