Νίκη ανάσα για τον Παναθηναικό....Δείτε τα Γκολ και τις Δηλώσεις του Πορτογαλου Τεχνικού


Οξυγόνο πήρε ο Παναθηναϊκός μετά την αποψινή του νίκη επί του ΠΑΟΚ με 2-0. Μια επικράτηση πολύ δυσκολότερη απ' όσο φαίνεται από το σκορ. Η εξέλιξη του αγώνα άλλωστε ήταν τέτοια που δεν άφηνε περιθώρια για προβλέψεις.
 Μια σεντερφορίσια κίνηση του Χοσέ Τοτσέ στο 62' ξεκλείδωσε την πολύ καλά στημένη άμυνα του ΠΑΟΚ και έδωσε βαθιά ανάσα στο Τριφύλλι, αφού έως εκείνη τη στιγμή ο Δικέφαλος του Βορρά είχε ελέγξει σχεδόν στο απόλυτο το παιχνίδι έστω και αν έδειχνε να βολεύεται από την ισοπαλία. Και ίσως ακριβώς γι' αυτό το λόγο να το πλήρωσε.
Ασφαλώς όλα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά εάν ο Γιάχος υποδείκνυε πέναλτι στην ανατροπή του Φωτάκη από τον Καντέ στο 72'. Αυτό δεν ήρθε.
 Ο ΠΑΟΚ έδειχνε απογοητευμένος. Και με τον τρόπο που είχε ανοίξει αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, δέχθηκε και το 2-0 από μια καλά ξεδιπλωμένη αντεπίθεση του Παναθηναϊκού. Το 2-0 πανηγυρίστηκε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού έξαλλα. Και μάλιστα με αγκαλιές και φιλιά του Κατσουράνη με τον Σιμάο, δείχνοντας ότι η ένταση των προηγούμενων ημερών έχει τελειώσει.
Τώρα ο Παναθηναϊκός ανέκτησε τη δυνατότητα να κρατά την τύχη του στα χέρια του.




Δείτε και τις δηλώσεις του ΖΕΣΟΥΑΛΔΟ ΦΕΡΕΙΡΑ..



 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa