Ανακοίνωσε Πελεγκρίνο η Βαλένθια


-Ο Μαουρίσιο Πελεγκρίνο θα κάθεται στον πάγκο της Βαλένθια για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως αποκάλυψε την Δευτέρα ο πρόεδρος της ομάδας, Μανουέλ Γιορέντε. 

Ο ισχυρός άνδρας των νυχτερίδων», στο πλαίσιο της υπογραφής της ανανέωσης της συνεργασίας με την JinkoSolar (σ.σ.: είναι ένας των κύριων χορηγών του συλλόγου) δήλωσε: «Αυτό το απόγευμα το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε τη συμφωνία που έχουμε με τον Μαουρίσιο Πελεγκρίνο από την Παρασκευή, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Αργεντινό αυτή θα είναι η πρώτη φορά αναλαμβάνει πρώτος προπονητής σε μια ομάδα, καθώς μέχρι τώρα ήταν βοηθός του Ράφα Μπενίτεθ, κατά την παρουσία του Ισπανού στον πάγκο των Λίβερπουλ και Ίντερ.

Ο Πελεγκρίνο είχε αγωνιστεί στις «νυχτερίδες» από το 1995 μέχρι το 2005, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το UEFA (2003-04) και δύο πρωταθλήματα.

Χειρότερή του στιγμή με τους Λεβαντίνους ήταν το χαμένο πέναλτι στον τελικό του Champions League της σεζόν 2000-01, με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa