Χαλκιδική - Κόντεψε να σκοτώσει τη γυναίκα του κυνηγώντας μια… γάτα!

-Λίγο έλειψε να γίνει συζυγοκτόνος άθελά του ένας ηλικιωμένος, όταν άρπαξε μια καραμπίνα για να διώξει μια γάτα που είχε τρυπώσει στο σπίτι του στον Πολύγυρο Χαλκιδικής!


 Το όπλο του έφυγε από τα χέρια και πέφτοντας στο έδαφος εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει στο πόδι την σύζυγό του!


Η άτυχη 80χρονη σωριάστηκε αιμόφυρτη στο δάπεδο με τραύμα στον αριστερό αστράγαλο! 
Ο 80χρονος σύζυγός της τα έχασε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να τρέξουν αστυνομικοί, οι οποίοι πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στην τραυματισμένη γριούλα, δένοντας το πόδι της, ώσπου να φτάσει ασθενοφόρο που την μετέφερε στο Γενικό νοσοκομείο Χαλκιδικής. 


Εκεί χειρουργήθηκε αμέσως από τους γιατρούς που έσωσαν το πόδι της και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αν και το τραύμα είναι αρκετά σοβαρό.


Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Πολυγύρου σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Οι αστυνομικοί διασταύρωσαν, τόσο από τον ίδιο όσο και από την τραυματισμένη γυναίκα του, ότι το συμβάν οφείλεται σε ατύχημα, γεγονός που επιβεβαίωσε η αυτοψία στο σπίτι όπου βρέθηκαν σκάγια στον τοίχο στο ίδιο ύψος όπου βρισκόταν το πόδι της ηλικιωμένης.


 Ωστόσο, ο 80χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ενώ κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο, για το οποίο άδεια κατοχής είχε το… θύμα!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa