Νεαρός έκρυβε δέματα ηρωίνης στο πορτ-μπαγκάζ

Σε περισσότερες από 20.000 δόσεις «λευκού θανάτου» αντιστοιχεί η ποσότητα της ηρωίνης που βρέθηκε κρυμμένη στο αυτοκίνητο ενός 25χρονου στη Λαμία.

Ακόμα και οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών σοκαρίστηκαν, όταν τελικά με τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου ανακάλυψαν τα ναρκωτικά, κρυμμένα σε ειδικές κρύπτες στα πλαϊνά του πορτ - μπαγκάζ του κόκκινου Peugeot, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες της αστυνομίας.



Ο 25χρονος Λαμιώτης προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά χθες το μεσημέρι από την Αθήνα και επέστρεφε στη Λαμία. Στις 17.00 το απόγευμα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, οι οποίοι είχαν σχετικές πληροφορίες για τη δράση του, τον περίμεναν στο 131ο χλμ. στα διόδια της Τραγάνας.

Εκεί, σύμφωνα με το LamiaReport.gr, ακινητοποίησαν το όχημα και έκαναν τον πρώτο έλεγχο, χωρίς όμως να βρουν τα ναρκωτικά.



 Στη συνέχεια τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Λαμίας, όπου με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου εντόπισαν στα πλαϊνά τοιχώματα του χώρου των αποσκευών, επιμελώς κρυμμένες μέσα από την ταπετσαρία, πέντε (5) αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης (σε μορφή συμπαγούς πλάκας), συνολικού μικτού βάρους 2.581 γραμμαρίων.
 Οι συσκευασίες κατασχέθηκαν.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa