Πολύ γνωστός ηθοποιός περνάει δύσκολες ώρες μετά απο "λάθος" χειρουργικής επέμβασης


Δύσκολες ώρες για ηθοποιό μετά από λάθος σε χειρουργική επέμβαση : Ο πολύ γνωστός και ταλαντούχος ηθοποιός που τον έχουμε απολαύσει σε πολλές κωμικές σειρές υποβλήθηκε σε μία λεπτή χειρουργική επέμβαση.
Ο ηθοποιός εδώ και μερικούς μήνες

Ο πολύ γνωστός και ταλαντούχος ηθοποιός που τον έχουμε απολαύσει σε πολλές κωμικές σειρές υποβλήθηκε σε μία...


λεπτή χειρουργική επέμβαση.
Ο ηθοποιός εδώ και μερικούς μήνες νοσεί από μία σοβαρή ασθένεια. Ο γιος του μίλησε  για τις στιγμές αγωνίας που ζει η οικογένεια του.

"Ο πατέρας μου συνέχεια κοιμάται και μετά την επέμβαση λόγω των φαρμάκων, κυρίως με τη χορήγηση αντιβίωσης και είναι συνέχεια ξαπλωμένος γιατί πονάει πολύ. 



Σηκώνεται από το κρεβάτι, αλλά υποβοηθούμενος. 


Δέχεται επισκέψεις, αλλά είναι σε κατάσταση ύπνου. Έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, όμως δεν μπορεί να μιλήσει πολύ, αλλά θέλει να τον ενημερώνουμε ποιος τον πήρε τηλέφωνο και γι΄αυτούς που ήρθαν να το επισκεφτούν"

Το ιατρικό λάθος κατά την επέμβαση...

Ο ηθοποιός υποβλήθει σε  χειρουργική επέμβαση στους πνεύμονες και αυτό  συχνά έχει πολλούς κινδύνους, κρύβει παγίδες και ανεπιθύμητες καταστάσεις.  " Από ένα ιατρικό λάθος προέκυψε κάτι πολύ σπάνιο κατά τη χειρουργική επέμβαση στους πνεύμονες στην οποία υποβλήθηκε ο πατέρας μου. είπε ο ίδιος ο γιος του ηθοποιού.
"Μπήκε αέρας στο σώμα του, έχει "φουσκώσει" και περιμένουμε να φύγει. Μπλεχτήκαμε τώρα σε άλλες διαδικασίες, αλλιώς θα είχε βγει το πολύ σε δύο- τρεις μέρες από το νοσοκομείο." και συνεχίζει "Ακολουθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή και αναμένουμε τη βελτίωση της κατάστασης του. Κλείσαμε δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο. 



Περιμένουμε να αναρρώσει ο πατέρας μου και θα συνεχίσουμε στο σπίτι φυσικοθεραπείες. Με τις χημιοθεραπείες ευτυχώς είχαμε τελειώσει πριν την επέμβαση."

O Λόγος για τον Τόνυ Άντονυ:



 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa