Απίστευτο κατασκοπευτικό υλικό της Αλ Κάιντα βρέθηκε σε βίντεο πορνό


Σκόπευαν να καταλάβουν κρουαζιερόπλοιο με σκοπό να σκοτώνουν τον έναν τουρίστα μετά τον άλλο μέχρι η αμερικανική κυβέρνηση να δώσει εντολή απελευθέρωσης συγκεκριμένων κρατουμένων από το Γκουαντάναμο.

Τα υψηλόβαθμα μέλη της Αλ Κάιντα είχαν καμουφλάρει τις οδηγίες τους προς τους εκτελεστές του σχεδίου τοποθετώντας ολόκληρο το υλικό τους σε έναν φορητό σκληρό δίσκο με ταινίες πορνό.

Το σχέδιο απαγωγής ήταν ένα από τα πολλά που κατάφεραν να αποκρυπτογραφήσουν οι μυστικές υπηρεσίες μετά τη σύλληψη του 22χρονου Μακσούντ Λοντίν στο Βερολίνο, πέρυσι μετά τον θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν (2 Μαΐου 2011).
Οι τουρίστες του κρουαζιερόπλοιου θα φορούσαν, βάσει του σχεδίου, τις χαρακτηριστικές πορτοκαλί φόρμες των φυλακισμένων στο Γκουαντάναμο και το βίντεο των εκτελέσεων θα μεταδιδόταν σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου.

Σύμφωνα μάλιστα με τα σχέδια της Αλ Κάιντα οι πειρατείες στα κρουαζιερόπλοια θα συνεχίζονταν μέχρι την αποφυλάκιση όλων των μελών τους που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας όχι μόνο του Γκουαντάναμο αλλά και άλλων χωρών.

Το πολύτιμο για τις μυστικές υπηρεσίες υλικό βρισκόταν πίσω από ένα πορνογραφικό βίντεο με το όνομα «Kick Ass» και ένα θέμα με τον τίτλο «Sexy Tanja».

Οι Γερμανοί χρειάστηκαν πολλές εβδομάδες για να εντοπίσουν το υλικό αλλά όταν το κατάφεραν έκπληκτοι συνειδητοποίησαν ότι βρίσκονταν μπροστά στην αποκάλυψη πολλαπλών μελλοντικών τρομοκρατικών χτυπημάτων σε στεριά και θάλασσα, στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

iefimerida
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa