Αυτοδυναμία.... ούτε με κιάλια!!


-Τα ...ψώνια από την δεξιά πολυκατοικία τελικά περισσότερο κακό έκαναν παρά καλό στον Αντώνη Σαμαρά που βλέπει μέρα με την ημέρα το απατηλό όνειρο της αυτοδυναμίας να μετατρέπεται και πάλι σε εφιάλτη. Η επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη αλλά και οι μεταγραφές από το ΛΑΟΣ έχουν διχάσει στελέχη και ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και το κλίμα στη Συγγρού είναι εκρηκτικό…


 Το φυτίλι άναψε η επιστροφή της Ντόρας και των στελεχών της οι οποίοι θα πάρουν εκλέξιμες θέσεις με αποτέλεσμα αρκετά πιστά γαλάζια στελέχη να μένουν στην απέξω. Η ένταση στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού είναι καθημερινό φαινόμενο ενώ οι γκρίνιες είναι έντονες ειδικά μετά τις πρώτες δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει αυξήσει τις δυνάμεις της μετά αυτή την επιστροφή.

 Αλλά και ο κόσμος της δεξιάς παράταξης έχει σπάσει τα τηλέφωνα και έχει την ίδια απορία. «Μερικές μέρες πριν βριζόσασταν και τώρα συμμαχείτε; Δεν πρόκειται να δείτε ψήφο σε αυτές τις εκλογές!!» λένε αρκετά από τα μηνύματα των αγανακτισμένων ψηφοφόρων.

 Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει επίσης το πλιάτσικο στον Γιώργο Καρατζαφέρη και στο ΛΑΟΣ με στελέχη που μερικές εβδομάδες πριν έβριζαν τον πρόεδρο Αντώνη και τη Νέα Δημοκρατία.

 Ακόμη και δημοσκοπικά αυτή η κίνηση αποδεικνύεται λάθος γιατί από εκεί που το ΛΑΟΣ φαινόταν να μην μπαίνει στη βουλή, τώρα αρχίζει και συσπειρώνει και πάλι τους οπαδούς του και κόβει και πάλι ψήφος από το πρώτο κόμμα της δεξιάς πολυκατοικίες…

 Αυτό που λένε τώρα στη Συγγρού είναι ποιες ακόμη αδέξιες κινήσεις θα πραγματοποιήσει ο Σαμαράς μέχρι τις εκλογές…


tokarfi
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa