Αργυρούπολη: "Οι ληστές απειλούσαν να μου κόψουν το χέρι"


Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τριών κουκουλοφόρων έζησαν ο ιδιοκτήτης και ο υπάλληλος ενός αρτοποιείου στην Αργυρούπολη.
 'Ηταν λίγα λεπτά μετά τις 5.30 το πρωί,όταν τρεις άντρες με κουκούλες εισέβαλαν στον φούρνο και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και τον υπάλληλο, άρπαξαν...




περίπου 1.500 ευρώ και διέφυγαν με το αυτοκίνητο του αρτοποιού. Οι αδίστακτοι ληστές μπήκαν σαν κύριοι από την πόρτα του καταστήματος και κατευθύνθηκαν αμέσως στο πίσω μέρος του φούρνου, όπου εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης Γιώργος Προβής και ένας αλλοδαπός υπάλληλος.

Ενας από τους ληστές σημαδεύοντάς τους με Καλάσνικοφ τους εξανάγκασε να πέσουν στο πάτωμα και στη συνέχεια τους απειλούσε για να του δώσουν όλα τα χρήματα που είχαν.

Εντρομος, ο ιδιοκτήτης έβγαλε από την τσέπη του και τους έδωσε 1.500 ευρώ που είχε για πληρωμές πάγιων εξόδων. Ωστόσο οι δράστες δεν ικανοποιήθηκαν με τα χρήματα αυτά και ζητούσαν επίμονα να τους δώσει κι άλλα.

Μάλιστα ο ένας από τους τρεις δράστες πήρε ένα μεγάλο μαχαίρι και απειλούσε τον φούρναρη ότι θα του κόψει το χέρι, αν δεν τους δώσει κι άλλα χρήματα.

«Του πήραν τη βέρα, άνοιξαν το ταμείο και άρπαξαν 150 ευρώ, έβαλαν στις τσέπες τους όλες τις συσκευές τηλεφώνων που βρίσκονταν στον πάγκο, άρπαξαν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου μας και έφυγαν με αυτό» λέει στην «Espresso» η σύζυγος του ιδιόκτητη Μαρία Προβή, σοκαρισμένη από όσα έζησε ο σύζυγός της.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, αλλά παρά τις έρευνες δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa