Φόνος στο ντέρμπι του Κεντάκι

-Θα μπορούσε άνετα να ήταν τίτλος μυθιστορήματος της Άγκαθα Κρίστι. Μία από τις μεγαλύτερες ιπποδρομίες του κόσμου, πάμπλουτοι ιδιοκτήτες, υπέροχα άλογα, οι καλύτεροι αναβάτες, εκατομμύρια παιγμένα σε στοιχήματα και ένας σταβλίτης που βρέθηκε νεκρός.

Δυστυχώς όμως είναι η πραγματικότητα. Και ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του. Ο Φαμπιάν Πέρεζ ανακαλύφθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας να κείτεται νεκρός στον στάβλο Νο 8, τέσσερις στάβλους μακρύτερα από αυτόν που βρισκόταν το άλογο που κέρδισε το ντέρμπι του Κεντάκι.

Ο άτυχος 48χρονος δούλευε για τον προπονητή Σεσίλ Μπόρελ τα τελευταία 4 χρόνια και οι ενδείξεις που βρήκε η αστυνομία στον τόπο θανάτου του πιστοποιούν ότι πρόκειται για έγκλημα.

Τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής η έρευνα δεν επαρκούν για να συνδέσουν το θάνατο του άτυχου σταβλίτη με τα πεπραγμένα της ιπποδρομίας αλλά η έρευνα συνεχίζεται. Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν οι αρχές, αρκετοί άνθρωποι που δουλεύουν στους στάβλους κοιμούνται σε κοντινό κτίριο αλλά δεν υπάρχει εξήγηση για ποιο λόγο ο Πέρεζ, μετανάστης από τη Γουατεμάλα, βρισκόταν στους στάβλους νυχτιάτικα.
topontiki.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa