Αναγκάστηκε να πιει τα ούρα του για να επιβιώσει!


Ο λόγος για τον 23χρονο φοιτητή Ντάνιελ Τσονγκ (Daniel Chong), ο οποίος συνελήφθη στις 21 Απριλίου, μαζί με άλλα οκτώ άτομα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης - σκούπα της Αμερικάνικης Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών. 


Και οι εννέα συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη βάση της Υπηρεσίας στη δυτική Καλιφόρνια, όπου μετά την ανάκριση τους οι περισσότεροι μεταφέρθηκαν σε τοπική φυλακή, ένας αφέθηκε και ένας άτυχος, ο Ντάνιελ Τσονγκ, ξεχάστηκε στο κελί όπου και έμεινε ξεχασμένος για 5 ολόκληρες ημέρες χωρίς φαγητό και νερό!

Παρά τις απεγνωσμένες κραυγές του και τα χτυπήματα στην πόρτα και στους τοίχους του κελιού, κανένας δεν τον άκουγε. Όσο περνούσαν οι μέρες, η δίψα και η ασιτία προκαλούσαν απώλεια συνείδησης ενώ αρκετές φορές προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του, επιχειρώντας να κόψει τις φλέβες του με τους φακούς από τα γυαλιά του, όπως δήλωσε ο 23χρονος στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.
 

Η επιθυμία του να κρατηθεί στη ζωή όμως αποδείχτηκε πιο δυνατή, γι’ αυτό και αναγκάστηκε να πιει τα ούρα του για να επιβιώσει.
 

Παρ΄ ότι η Αμερικάνικη Υπηρεσία δεν έδωσε λεπτομερείς εξηγήσεις, τελικώς ο φοιτητής εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και παρέμεινε για τρεις ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. «Η υπηρεσία θα εξετάσει σε βάθος αυτό που συνέβη και τις διαδικασίες της κράτησης του 23χρονου», υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση.
 

Το ίδιο αναμένεται να πράξει και η αμερικανική Δικαιοσύνη, καθώς ο Ντάνιελ Τσονγκ κατέθεσε μήνυσ
 η σε βάρος της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών των ΗΠΑ.
radar
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa