Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί ενός Λυκείου αντί να δουν ένα βίντεο με τις καθημερινές τους δραστηριότητες είδαν ...τις σεξουαλικές δραστηριότητες ενός ζευγαριού.!!!

-​Μία προβολή ιδιαίτερα «εκπαιδευτική» απόλαυσαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί ενός Λυκείου στη Δανία κατά την διάρκεια της τελετής αποφοίτησής τους.
Και αυτό γιατί αντί να δουν ένα βίντεο με τις καθημερινές τους δραστηριότητες είδαν ένα βίντεο με τις σεξουαλικές δραστηριότητες ενός ζευγαριού.
Όλα έγιναν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και όταν ο διευθυντής του σχολείου μετά την πρώτη του ομιλία ζήτησε να προβληθεί ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές των παιδιών.
Εκεί όμως προς μεγάλη έκπληξη όλων είδαν ένα βίντεο με ένα μαθητή που έκανε σεξ με μια νεαρή που δεν πήγαινε στο ίδιο σχολείο.
Ο διευθυντής του σχολείου ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση και δήλωσε ότι ο μαθητής – πρωταγωνιστής του βίντεο, που φοιτεί σε μικρότερη τάξη, θα τιμωρηθεί ενώ θα ζητήσει να διενεργηθεί και έρευνα ώστε να διαπιστωθεί πως το sex tape βρέθηκε εκεί.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa