ΑΠΪΣΤΕΥΤΟ - Δασκάλα φόρεσε στους μαθητές της κολάρο για σκύλους [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

-Την απομάκρυνση της 47χρονης δασκάλας Laurie Bailey-Cutkomp από το γυμνάσιο της περιοχής Zephyrhills στη Φλόριντα ζητεί ο αρμόδιος επόπτης μετά την αποκάλυψη πως ανάγκασε οκτώ μαθητές της να φορέσουν το κωνικό κολάρο που φορούν οι σκύλοι όταν υποβάλλονται σε κάποια επέμβαση. 

Η διοίκηση του σχολείου έμαθε για το περιστατικό όταν ορισμένοι μαθητές ανέβασαν φωτογραφίες στο Facebook, ωστόσο η Bailey-Cutkomp και κάποιοι από τους μαθητές λένε πως ήταν όλα ένα αστείο. 





«Οι πράξεις σας δείχνουν πολύ κακή κρίση και με απασχολούν για πολλούς λόγους. Μένω άφωνη που φορέσατε κολάρα για σκύλους στους μαθητές σας, όποιος κι αν ήταν ο λόγος»,
έγραψε η αρμόδια επόπτης στην επιστολή με την οποία ζητεί την απομάκρυνση της δασκάλας. «Με ανησυχεί που χρησιμοποιήσατε το κολάρο αυτό για να τιμωρήσετε και να εκθέσετε τους μαθητές σας μπροστά στους συμμαθητές σας», προσθέτει. 

Η Bailey-Cutkomp επιμένει στην αθωότητά της και ζήτησε να παρουσιαστεί ενώπιον του διοικητικού συμβουλίου του σχολείου για να δώσει εξηγήσεις. 

Δείτε το βίντεο...



 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa