Είχε βιαστεί και στραγγαλιστεί...

-Την άκρη του νήματος βρήκε μετά από τρεις μέρες η αστυνομία στην Κύπρο σχετικά με το πτώμα γυναίκας που είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένη σε ανοιχτό χώρο στην Ακρόπολη της Αρχαίας Αμαθούντας, στη Λεμεσό.

Η 45χρονη τουρίστρια από τη Ρωσία είχε φθάσει με γκρουπ στην Κύπρο στις 30 Απριλίου και θα αναχωρούσε για την πατρίδα της στις 13 Μαΐου. Διέμενε μόνη της σε δωμάτιο του ξενοδοχείου και την απουσία της διαπίστωσαν πρώτοι κάποιοι συμπατριώτες της - συνταξιδιώτες της με τους οποίους γνωρίστηκε στο ξενοδοχείο κι είχαν καθορίσει την Κυριακή συνάντηση στην παραλία, για θαλάσσιο τζετ σκι.

Η απουσία της από το ραντεβού όπως και η απουσία της στα προπληρωμένα γεύματα του ξενοδοχείου, σε συνάρτηση με τις έρευνες της αστυνομίας σε ξενοδοχεία της περιοχής, ήγειραν τις υποψίες πως πιθανόν η αλλοδαπή να ήταν το θύμα της άγριας δολοφονίας στο λόφο της Αμαθούντας,


Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν όταν αστυνομικοί μπήκαν στο δωμάτιο της επισκέπτριας και βρέθηκε στις αποσκευές το διαβατήριό της. Ο φόνος της 45χρονης διαπράχθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή μεταξύ 14:00-16:00 του περασμένου Σαββάτου και σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και στραγγαλισμό.

«Ο θάνατός της οφείλεται σε στραγγαλισμό, ως κύρια αιτία, ενώ φέρει και μια βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, η οποία προκλήθηκε από μια μεγάλη πέτρα» όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa