Bild: "Αηδιαστικό: Υπουργός διαπομπεύει ιερόδουλες"

Με τίτλο "Αηδιαστικό: Έλληνας υπουργός διαπομπεύει ιερόδουλες", η γερμανική Bild αναφέρεται στους πρόσφατους ελέγχους στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα, για τον οποίο η νομοθεσία είναι τόσο ελλιπής, ώστε δεν υπάρχουν νόμιμοι οίκοι ανοχής, σύμφωνα με τον δήμαρχο Αθηναίων.

"Τα πρόσωπά τους είναι κουρασμένα, φαίνονται άρρωστες. Από χτες όλη η Ελλάδα το ξέρει: Αυτές οι γυναίκες έχουν Aids!", αναφέρει ο δημοσιογράφος που μιλά για "βρώμικη προεκλογική εκστρατεία" και διαπόμπευση των γυναικών δια των ΜΜΕ με ιθύνοντα το κράτος.

Η Bild αναφέρει ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υπερασπίστηκε την πράξη αυτή λέγοντας ότι η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών είναινόμιμη, ώστε να ενημερωθούν οι άνδρες που έκαναν σεξ χωρίς προφύλαξη μαζί τους.

"Γίνονται όλα αυτά προς άγραν ψήφων;" αναρωτιέται ο δημοσιογράφος. 

Σημειώνει ότι για χρόνια τίποτα δεν είχε γίνει στην Αθήνα για την παράνομη πορνεία, ωστόσο τώρα έγιναν επιδρομές στις περιοχές των "κόκκινων φαναριών", κατά τις οποίες δεκάδες γυναίκες προσήχθησαν και αρκετές βρέθηκαν να πάσχουν από Aids.  

Αυτών των γυναικών όλα τα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα, πράγμα που εκμεταλλεύτηκαν τα ελληνικά ΜΜΕ, σημειώνει η εφημερίδα, αναφέροντας το παράδειγμα της "Δημοκρατίας" η οποία - σύμφωνα με την Bild - δημοσίευσε στην πρώτη σελίδα τις φωτογραφίες με τον τίτλο "Αυτές είναι οι 12 βόμβες του Aids".

Προστίθεται ότι και ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, επαίνεσε την επιχείρηση κατά της παράνομης πορνείας λέγοντας ότι ο ίδιος είχε προειδοποιήσει για τις διαστάσεις του ζητήματος με το Aids. 

Όλα αυτά συνάντησαν και αντιδράσεις. Ο Γιώργος Τζογόπουλος από το ΕΛΙΑΜΕΠ αναφέρει στην Bild: "Είναι προφανές ότι εδώ πρόκειται για τη γνώμη των ψηφοφόρων. Με αυτή την σκληρή πολιτική η κυβέρνηση θέλει να δείξει λίγο πριν τις εκλογές ότι θα κάνει κάτι για να 'καθαρίσει' την Αθήνα", σημειώνει και προσθέτει πως στον τομέα αυτό της "ασφάλειας" κερδίζουν πόντους άλλα κόμματα μέχρι στιγμής.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa