6 τροχαία, ένας νεκρός και 9 τραυματίες μέσα σε δυο 24ωρα

-Δεν έχει τέλος ο φόρος αίματος στους δρόμους του Ηρακλείου με τα τροχαία δυστυχήματα να αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Όπως έγραψε χτες το PrismaNews ένας ακόμη άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο χτες το απόγευμα ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο σημειώθηκαν συνολικά έξι τροχαία που κόστισαν τον τραυματισμό 9 ακόμη ανθρώπων.

Τρια τροχαία με μοτοσικλέτες

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου χτες το απόγευμα. Κάτω απο άγνωστες συνθήκες η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 57χρονος Σέρβος, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της και τον σοβαρό τραυματισμό του 25χρονου ομοεθνή συνεπιβάτη του που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ

Λίγο νωρίτερα το πρωί της Κυριακής μια μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 34χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό που οδηγούσε ένας 41χρονος στην Ν. Αλικαρνασσό. Ο 34χρονος τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Την ίδια στιγμή ένα ακόμα τροχαίο με μοτοσικλέτα σημειώθηκε στην Ν.Αλικαρνασσο. Η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 31χρονος, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της. Ο 31χρονος νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Τρια τροχαία το Σαββατο

Το μεσημέρι του Σαββάτου τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος του Φόδελε όπου τραυματίστηκαν συνολικά 6 αλλοδαποί Ρωσικής, Αγγλικής και Αμερικάνικης καταγωγής.

Λίγη ώρα αργότερα ένας οδηγός ταξί έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να εκτραπεί απο την πορεία του στον κόμβο της Ν. Αλικαρνασσού.

Τέλος χτες νωρίς το πρωί ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 4 φοιτητές ανατράπηκε στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου ευτυχώς χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανείς.

prismanews.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa