Ανθρωποκυνηγητό σε όλο τον Πειραιά εχει στήσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό των 2 ληστών




Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν στήσει κυνήγι σε όλο το Πειραιά για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δυο ληστών, οι οποίοι το πρωί άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό από υποκατάστημα της Εθνικής στην Ηλιούπολη. Οι δράστες, με την απειλή καλάσνικοφ, ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
 Στη συνέχεια επιχείρησαν να φύγουν με δύο μοτοσικλέτες που είχαν απέξω, αλλά για άγνωστο λόγο τα δίκυκλα δεν έπαιρναν μπροστά. Έτσι, με την απειλή των όπλων, άρπαξαν το αυτοκίνητο -μάρκας Volkswagen Golf- μιας γυναίκας, που περνούσε από το σημείο και απομακρύνθηκαν με ταχύτητα.
 Στον Άγιο Δημήτριο εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά οι ένοπλοι πυροβόλησαν εναντίον τους και κατάφεραν να ξεφύγουν. 
Στη λεωφόρο Αμφιθέας εγκατέλειψαν το ΙΧ, έβγαλαν από διερχόμενο ταξί τον οδηγό του -τον οποίον πυροβόλησαν και τραυμάτισαν στο πόδι- και διέφυγαν με το όχημα. Στο ύψος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας εγκατέλειψαν και το ταξί. Άρπαξαν, όμως, δεύτερο ταξί απειλώντας τον οδηγό του και διέφυγαν και πάλι.
 Οι προσπάθειες για τον εντοπισμό των ληστών θα συνεχιστούν μέχρι νεωτέρας.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa