Συνέλαβαν 28χρονο που είχε "ρημάξει"πρατήρια υγρών καυσίμων.

Στον εισαγγελέα Πειραιά οδηγήθηκε ένα 28χρονος, ο οποίος μαζί με άλλα τρία άτομα, εκ των οποίων τα δύο έχουν προφυλακιστεί και το ένα αναζητείται, διέπρατταν... ένοπλες ληστείες σε περίπτερα και πρατήρια υγρών καυσίμων.

Ο 28χρονος, που εντοπίστηκε από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή του Κορυδαλλού, αρνήθηκε τον έλεγχο της αστυνομίας και διέφυγε. Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία εκσφενδόνισε πέτρες και μία φωτοβολίδα προς το μέρος των αστυνομικών, ωστόσο συνελήφθη όταν προσπάθησε να κρυφτεί σε μονοκατοικία της περιοχής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς είχε πάρει μέρος σε τέσσερις ένοπλες ληστείες σε περίπτερα και πρατήρια υγρών καυσίμων, από τις συνολικά 25 που είχαν διαπράξει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα άλλα μέλη της εγκληματικής ομάδας, εκ των οποίων ένας 25χρονος και ένας 26χρονος οι οποίοι έχουν ήδη προφυλακιστεί.
Οι ληστές, χρησιμοποιούσαν μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτες και φορώντας κράνη για να μην αναγνωρίζονται, προσέγγιζαν αιφνιδιαστικά τα θύματά τους, αποσπούσαν τις εισπράξεις και εξαφανίζονταν. Δρούσαν κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες, ληστεύοντας στόχους με πολλές επιλογές διαφυγής, ώστε να εξαφανίζονται προτού εντοπιστούν.

dailynews24.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa