Απίστευτο Video: Όταν η Μενεγάκη «έτρωγε μπάτσες» στον αέρα!!!

Η Ελένη είναι μοναδική…στο είδος της. Μόνο στην Ελλάδα μια εκπομπή χωρίς καμιά αλλαγή στο περιεχόμενό της έχει ζωή πάνω από 15 χρόνια.


 Κι αυτό από μόνο του είναι δείγμα της αποχαύνωσης και της τάσης που έχει το τηλεοπτικό κοινό να «δημαγωγείται» τηλεοπτικά. Βεβαίως όλοι πια ξέρουμε, πώς η νέα μεσημεριανατζού του Alpha όταν έχει τον κατάλληλο καλεσμένο, γίνεται 100 φορές καλύτερη για τον τηλεθεατή! 


Αφήνεται ελεύθερη! Αυτά παλιά. Διότι τώρα έχει ύφος Όπρα και βάλε. Εμείς λοιπόν αναζητήσαμε κάτι παλιό. 


Τότε που ούσα φιλόδοξη παρουσιάστρια από τον Κολωνό έκανε τα δικά της…Και δεν το έπαιζε μεγάλη και τρανή. Ε καλά θα μου πείτε…Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν τα φράγκα και οι σημερινές «διευκολύνσεις». Τα πράγματα ήταν ακόμη στην αρχή τους.




 Τσαλακωνόταν όσο δεν φαντάζεσαι… Γι αυτό και τα 40αρια.. Βέβαια πιο νέα τότε, πιο επιπόλαιοη, πιο κοριτσάκι. Δεν μπορεί τώρα με την ίδια ευκολία να κουνιέται έτσι και να κυλιέται στα πατώματα… Πριν από μια δεκαετία, στον ΑΝΤ-1 είχε καλεσμένο τον Μάρκο Σεφερλή. 
Εκείνος τότε ανεβάζει μια επιθεώρηση που μέσα στα «νούμερα» του είχε φυσικά και την Ελένη…Ξαφνικά, ενώ μιλούσαν στον καναπέ, σηκώνεται η οικοδέσποινα για να του δείξει πως πιστεύει ότι τη μιμείται… ε και έγινε χαμός! 
Μιλάμε για «μπάτσες»…


Δείτε



nasos
Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa