Δείτε το Νέο video clip της Jennifer Lopez....“Dance Again”

Το μόνο που θέλει η Jennifer Lopez είναι να είναι ερωτευμένη και να χορεύει με τον φίλο τηςCasper Smart και αυτό ακριβώς κάνει στο ολοκαίνουριο video clip του “Dance Again”, που έκανε πρεμιέρα στις 5 Απριλίου στο live του “American Idol”. 

Στο νέο της τραγούδι συμμετέχει ο Pitbull, για τον οποίο δήλωσε ότι είναι ευτυχισμένη που συνεργάζονται ξανά. «Έχουμε μια καταπληκτική χημεία μεταξύ μας κι αυτό ήταν το καταλληλότερο τραγούδι». 

Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στη δουλειά η Jennifer και ο Casper αγγίζονταιερωτοτροπούν και ξεσηκώνουν τους θαυμαστές με τις σέξι χορογραφίες τους. 

Οι στίχοι του τραγουδιού, καθώς και το video clip, είναι ένα μήνυμα της Lopez, ότι είναι ελεύθερη να ζήσει τον έρωτά της με τον Smart. 

«Λατρεύω το μήνυμα του τραγουδιού, ότι δηλαδή όταν συμβαίνει κάτι κακό, η ζωή σου δεν σταματά. Πρέπει να ξανασηκωθείς. Πρέπει να ζήσεις. Να σταθείς πάλι στα πόδια σου. Να χορέψεις ξανά», εξήγησε η Jennifer.  

Το προηγούμενο διάστημα η Λατίνα τραγουδίστρια είχε προσπαθήσει να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ήταν πολύ προσεκτική στις δηλώσεις της. 

Δείτε το “Dance Again”:

Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa