Συντετριμμένη η Raffaella Fico

Δύο ημέρες προτού βγει δημοσίως και διακηρύξει τον έρωτά του με την Ιταλίδα καλλονή Raffaella Fico, o Mario Balotelli πλήρωνε μία ιερόδουλο να περάσει τη νύχτα μαζί του. 


Είναι η ίδια που... προτίμησε και ο Wayne Rooney,


 όταν η γυναίκα του ήταν έγκυος. Το ερωτικό σκάνδαλο ξέσπασε και η πανέμορφη Raffaella Fico δεν το πήρε και τόσο καλά και «έγινε κομμάτια» όπως είπαν χαρακτηριστικά φίλοι της.


 Όπως είπαν αν και του συγχωρεί τα ξενύχτια σε στριπ-κλαμπ, το να πληρώνει μία γυναίκα για να κάνει σεξ μαζί της, το θεωρεί εξευτελιστικό για την ίδια...  Η ιερόδουλος Jenny Thompson ανέφερε στο περιβάλλον της ότι έκανε δύο φορές σεξ με τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, στην έπαυλή του στο Τσεσάιρ.



Οι φίλοι της Raffaella την προτρέπουν να χωρίσει καθώς δεν της αξίζει αυτή η συμπεριφορά. Η πρώτη ρήξη στη σχέση τους ήρθε όταν ο ποδοσφαιριστής δημοσιεύθηκε ότι σύχναζε σε στριπ-κλαμπ. Όπως και ο ίδιος είχε δηλώσει, μετανιωμένος για την κίνησή του: «Αν πήγαινε σε ανδρικό στριπτίζ θα γινόμουν έξαλλος. Δεν έκανα κάτι κακό. 


Αλλά αν αγαπάς μια γυναίκα πρέπει να περιορίσεις τον εαυτό σου!». Από την πλευρά της η Ναπολιτάνα καλλονή είχε τονίσει: «Όταν είσαι νέος μπορεί να κάνεις πράγματα χωρίς να σκέφτεσαι αν είναι σωστά ή λάθος. Έχεις αυτές τις περίεργες στιγμές τρέλας. Μπορεί να πηγαίνει σε στριπτιζάδικα με τους φίλους του αρκεί να μην κάνει κάτι άσχημο. Πάντα επιστρέφει σ’ εμένα, είμαι η αγαπημένη του». 



Όσο για την αγάπη τους; Όπως είπε η Raffaella: «Είναι πολύ σύνθετος και πολύ απλός επίσης. Έχουμε κοινές αξίες, του αρέσει η οικογένεια και λατρεύει να διαβάζει. Ως Ναπολιτάνα μόνο εγώ μπαίνω στην κουζίνα κι έτσι έχω τον άνδρα μου ευτυχισμένο. Επίσης, ο Mario δεν μπορεί να μαγειρέψει οτιδήποτε!». Ωστόσο, τα νυχτοπερπατήματα του Balotelli του κόστισαν 250.000 λίρες, πρόστιμο που του επέβαλε ο Mancini, ο οποίος του πρότεινε να παντρευτεί μήπως ηρεμήσει. 



Εν τω μεταξύ, ο Balotelli ενεπλάκη και σ’ ένα τροχαίο. Ο ίδιος αν και τραντάχτηκε δεν έπαθε κάτι, αλλά η συνοδηγός του οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ως προληπτικό μέτρο. Αγνοείται αν είναι η Raffaella ή κάποια άλλη.

ΠΗΓΗ: ΜΙRROR
Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa