Τι συμβαίνει με Τρέμη στο Mega; Φεύγει ή μένει..;;



Πένθιμο είναι αυτές τις μέρες το κλίμα στο Mega και όπως φαίνεται έτσι θα συνεχιστεί…Οι νέες ατομικές συμβάσεις με το πακέτο των κλιμακωτών μειώσεων έχουν προκαλέσει μεγάλη αναταραχή και αναστάτωση στους εργαζομένους.


 Πολλοί έχουν δει τη πόρτα της εξόδου και αρκετοί θα τους ακολουθήσουν αφού δεν είναι διατεθειμένοι να συμβιβαστούν. 


Οι μειώσεις συνεχίζονται στους υψηλόμισθους με αποτέλεσμα το κλίμα να γίνεται όλο και πιο ψυχρό μεταξύ διοίκησης και παρουσιαστών. 


Ήδη η Μαρία Καρχιλάκη αποχωρησε ενώ πολλά ακούγονται και για την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.


 Το βαρύ πυροβολικό του σταθμού, στον τομέα της ενημέρωσης, η Όλγα Τρέμη, έχει δεχτεί 2 φορές μείωση και πάει για τρίτη! Θα δεχτεί ή θα πάει σπίτι της; Την ίδια ώρα κάποιοι εντός καναλιού συνεχίζουν να λαμβάνουν εξωπραγματικούς για την εποχή μισθούς. «Δε γίνεται-ακούστηκαν κάποιοι να λένε στους διαδρόμους του καναλιού-να προσπαθείς όλους να τυς πάς στα 1200 ευρώ και την ίδια στιγμή να πληρώνεις 40άρες σε κάποιους άλλους κάθε μήνα;»


 Στο Μεγάλο Κανάλι προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα όχι τόσο απο το «Νησί» που λέγεται πως τους κόστισε ο κούκος αηδόνι, όσο με το Τσάμπιονς Λιγκ το οποίο εξασφάλισαν! Εκεί έγινε η μεγαλύτερη χασούρα! Τώρα όλοι τρέχουν και σύντομα θα έχουμε και επώνυμες απώλειες…
Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa