Πάμελα Άντερσον και Gemballa. Εκρηκτικός συνδυασμός

Αντερσον ήταν λάτρης των τεσσάρων τροχών, ομολογούμε ότι είναι κάτι που δεν 
το γνωρίζαμε. 


Όμως, με την παρουσία της στο περίπτερο της Gemballa στο Top Marques (μια συνάθροιση των κορυφαίων εταιριών του πλανήτη) στο Μονακό, ήταν παρούσα, αποκαλύπτοντας την αδυναμία της για τα εξωτικά supercar.

Η Πάμελα βρέθηκε προφανώς στο γραφικό πριγκιπάτο για άλλες δουλειές. Στο διάστημα της παραμονής της όμως, φρόντισε να συνδυάσει το τερπόν μετά του ωφελίμου.

Στο στάντ της Gemballa , συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της γερμανικής εταιρίας, τον Ανδρέα Σβάρτς  με τον οποίο και φωτογραφήθηκε μπροστά στο νέο δημιούργημα της φίρμας, την  Panamera Mistrale (η απόδοσή της έχει εκτοξευθεί στους 610 ή 700 ίππους, αναλόγως των απαιτήσεων του υποψήφιους αγοραστή).

«Ένα τέτοιο  αυτοκίνητο είναι αυτό που θέλουν οι άνθρωποι όταν ψάχνουν ένα υψηλών αποδόσεων όχημα, είτε είναι μόνοι τους, είτε με συνοδό»,  επεσήμανε ο Σβάρτς.
Η Πάμελα εντυπωσιάστηκε από τα νέα χρώματα της Gemballa, η οποία όπως υποστηρίζει ότι τα αυτοκίνητά της διαθέτουν το πιο σκληρό και ανθεκτικό υλικό βαφής.
Αν πάλι αναρωτιέστε για την Πάμελα , είναι 44 χρόνων , έχει μακρύνει τα μαλλιά της, το στήθος της είναι ψεύτικο και εξακολουθεί να είναι άκρως εντυπωσιακή.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa