C. Diamantopoulos: Ο Έλληνας Jim Carrey που κατακτά το Hollywood [BINTEO]


O Chris Diamantopoulos αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ονόματα του Hollywood καθώς συμμετέχει στην  ταινία «The Three Stooges», όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τους Will Sasso, Sean Hayes, Jennifer Hudson και Sofia Vergara.
Ο ελληνοκαναδός ηθοποιός μίλησε (σε άπταιστα μάλιστα ελληνικά!) στο Greek Reporter για την ελληνική του καταγωγή, την καριέρα του και για το πώς πήρε το ρόλο στην ταινία.
«Ήταν πολύ δύσκολο να πάρω το ρόλο. Έπρεπε να περάσω από οντισιόν 10 φορές», τόνισε.
Ο Chris Diamantopoulos έχει συμμετάσχει σε πολλές αμερικάνικες σειρές όπως το «24», ενώ ο νέος του ρόλος στην ταινία «The Three Stooges» αναμένεται να τον καθιερώσει στοHollywood.
Ο ελληνοκαναδός ηθοποιός γεννήθηκε στο Τορόντο μοιράζοντας το χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Καναδά και έχει ως μητρική του γλώσσα τα ελληνικά. Σε ηλικία 9 ετών, άρχισε να κάνει τηλεοπτικές διαφημίσεις και να ασχολείται επαγγελματικά με το θέατρο. Έφυγε από το σπίτι σε ηλικία 18 ετών εξαιτίας θεατρικών περιοδειών στην Αμερική και έπειτα προσγειώθηκε στο Broadway. Τώρα βρίσκεται μεταξύ Νέας Υόρκης και το Λος Άντζελες και ασχολείται παράλληλα με τηλεοπτικές σειρές και κινηματογράφο, όπως αναφέρει το Greek Reporter.
Ο ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε πολλές αμερικανικές σειρές, όπως «Kevin Hill» «Charmed», «Nip/Tuck»,«Boston Legal» και «The Starter Wife». Αυτή την περίοδο συμμετέχει στη δραματική σειρά «State of Mind». Τέλος, έχει δανείσει τη φωνή του στη σειρά κινουμένων σχεδίων «American Dad».

Δείτε την συνέντευξή του:

media gate

Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa