Βροχές και καταιγίδες για όσους ταξιδέψουν σήμερα Τρίτη...


Μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, με εξασθένηση το βράδυ, ενώ στο Ιόνιο και τα Δωδεκάνησα οι άνεμοι θα ενισχυθούν σε θυελλώδεις αργά τη νύχτα.

Προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκδρομείς που θα επιλέξουν να επιστρέψουν στην πόλη οδικώς.

Τοπικές νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν δίνοντας τοπικές βροχές προβλέπονται για την Αττική ενώ αργά το βράδυ της Τρίτης υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα φτάνοντας τους 22 βαθμούς,
Νεφώσεις με πιθανότητα βροχής και από αργά το βράδυ βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη με τους μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους που θα πνέουν στον Θερμαϊκό να εξασθενούν τις βραδινές ώρες και την θερμοκρασία να φτάνει μέχρι τους 20 βαθμούς.
Περιμένουμε επίσης βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βόρεια και σταδιακά από το απόγευμα σε αρκετές περιοχές της Στερεάς, της Θεσσαλίας και της Πελοποννήσου ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς στην Κρήτη, από 15 έως 22 στα νησιά του Αιγαίου, από 6 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 20 στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα. 

Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa