ΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ... ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ! [ΒΙΝΤΕΟ]


Το «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να είναι κατάμεστο στην τελευταία, εντός έδρας αγωνιστική της Super League, του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα όπου ο Θρύλος θα γιορτάσει το 39ο πρωτάθλημα του!

Όπως μας θυμίζει το "sday.gr", η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε ακόμα μία φορά τα τελευταία χρόνια οι «Φαίακες» να αναγκάζονται να… λάβουν μέρος στο «ερυθρόλευκο» πάρτι! Τη σεζόν 2006-07, ξανά στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής όπως και τώρα, οι Νησιώτες είχαν γίνει και εκείνοι μέρος της γιορτής!

Με την εξής διαφορά. Ο Ολυμπιακός ήθελε νίκη στο συγκεκριμένο ματς για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, σε αντίθεση με φέτος δηλαδή που η αναμέτρηση έχει αποκτήσει χαρακτήρα φιέστας!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, με προπονητή των ερυθρόλευκων τον Τάκη Λεμονή (είχε αντικαταστήσει νωρίτερα στη σεζόν τον Τροντ Σόλιντ), «καθάρισε» τους φιλοξενούμενους άνετα με 3-1.
 Ο Ριβάλντο είχε ανοίξει το σκορ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ντομί, ο Τζόρτζεβιτς είχε γράψει το 2-0 από το σημείο του πέναλτι, ενώ προς το τέλος ο Νέρι Καστίγιο είχε δώσει διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση.

Έχει και άλλο… Χωρίς να είναι τίποτα δεδομένο βέβαια Όπως και φέτος, έτσι και το 2006-07 η Κέρκυρα μαχόταν μέχρι τέλους για την παραμονή. 
Τελικά δεν κατάφερε και υποβιβάστηκε στην Β’ Εθνική μαζί με το Αιγάλεω και τον Ιωνικό.

Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa