ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΟΚΤΕΙΛ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΟΥΙΤΝΕΙ ΧΙΟΥΣΤΟΝ


Από το κοκτέιλ ναρκωτικών, φαρμάκων και αλκοόλ, που βρέθηκε στον οργανισμό της, ενδέχεται να πέθανε η σταρ της ποπ Γουίτνι Χιούστον όπως ανακοίνωσαν οι ιατροδικαστές του Λος Άντζελες στην τελική έκθεσή τους.


 Το άψυχο σώμα της Χιούστον βρέθηκε στις 11 Φεβρουαρίου, με το πρόσωπο μέσα σε καυτό νερό στην μπανιέρα του λουτρού, στη σουίτα της στο πολυτελές ξενοδοχείο Beverly Hilton, δήλωσαν οι...
 ιατροδικαστές στην τελική έκθεσή τους για το θάνατο της 48χρονης τραγουδίστριας, μετά τη δημοσιοποίηση στις 23 Μαρτίου της προκαταρκτικής έκθεσης. 


«Η θανούσα μπορεί να υπέκυψε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, φαρμάκων και αλκοόλ», υπογραμμίζει η έκθεση των 42 σελίδων προσθέτοντας ότι καμιά ένδειξη εγκληματικής πράξης δεν βρέθηκε στο σημείο. 
Μια μικρή κουταλιά που περιείχε λευκή κρυσταλιζέ ουσία, ένα τυλιγμένο λευκό χαρτί, ένας καθρέφτης, όλα όσα χρησιμοποιούν οι χρήστες κοκαΐνης, βρέθηκαν στο λουτρό, διευκρινίζει η ιατροδικαστική μελέτη. 

Διάφορα άλλα αντικείμενα βρέθηκαν πάνω σε ένα τραπεζάκι του δωματίου, με πολλά μπουκαλάκια που περιείχαν καμιά δεκαριά διαφορετικά φάρμακα, προσθέτει η ιατροδικαστική έκθεση. 

Σύμφωνα με την έκθεση των ιατροδικαστών, ο πνιγμός προήλθε από τη χρήση κοκαϊνης σε συνδυασμό με καρδιακές παθήσεις.

Η Χιούστον είχε αίμα στη μύτη της, προσθέτει η έκθεση, και κοκαΐνη βρέθηκε στο δωμάτιό της. Περιγράφοντας τη σκηνή μετά τη μεταφορά της Χιούστον από τη μπανιέρα, η έκθεση αναφέρει ότι οι ερευνητές βρήκαν τη «θανούσα να κείτεται γυμνή μπρούμυτα στο σαλόνι της σουίτας. Είχε έναν απιδινωτή τοποθετημένο στην άνω πλευρά του δεξιού στήθους της και έναν ακόμη αριστερά». 

Η προσωπική της βοηθός την βρήκε με το πρόσωπό της κάτω από τουλάχιστον 30 εκατοστά νερού, ενώ υπήρχαν εγκαύματα στο σώμα της. Οι ιατροδικαστές δεν εξέτασαν τη λευκή σκόνη λέγοντας ότι ανήκει στην αρμοδιότητα της αστυνομίας. 

Παρότι ο θάνατός της αποδίδεται στη χρήση κοκαΐνης, διάφορα φάρμακα βρέθηκαν στην αιματολογική εξέταση όπως το αντικαταθλιπτικό Xanax, το αντισταμινικό και βρογχοδιασταλτικό Benadryl, καθώς και μαριχουάνα, τα οποία ωστόσο δεν συνέβαλαν στο θάνατό της. 

Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa