Δικηγόρος κατηγορείται για το οπλοστάσιο στη Λούτσα

Ένας δικηγόρος, η γυναίκα του και ένας στενός τους φίλος κατηγορούνται για το οπλοστάσιο που βρέθηκε σε  πολυκατοικία της Λούτσας.  

Μέχρι στιγμής βρέθηκαν από την Ασφάλεια 13 Καλάσνικοφ, 3 πολεμικά τουφέκια Μ1, 16 πιστόλια, υποπολυβόλο, 700 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, καθώς και πολλά εξαρτήματα όπλων. 

Οι αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για περίπτωση λαθρεμπορίας πυροβόλων και πολεμικών όπλων από τη Γερμανία και τις Η.Π.Α., με σκοπό τη διακίνηση και τη διάθεσή τους σε άγνωστους μέχρι στιγμής παραλήπτες και αναζητούν και άλλα άτομα που είναι πλεγμένα στην εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία: «Για διακεκριμένη κατοχή όπλων και πυρομαχικών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διακίνησή τους συνελήφθησαν, δύο ημεδαποί, ένας άνδρας και μια γυναίκα 56 και 49 ετών αντίστοιχα. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ένας 50χρονος ημεδαπός που διαφεύγει της αυτόφωρης σύλληψης, καθώς και άλλα πρόσωπα που φέρονται ως ταχυδρομικοί αποστολείς δεμάτων από χώρες του εξωτερικού προς τον 50χρονο ημεδαπό».

Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa