Εκαναν σεξ με την νταντά, τη δολοφόνησαν και την πέταξαν στο ρέμα! [εικόνες]


Διαζύγιο ζητά τώρα από τον Ερικ Μίλερμπεργκ η 39χρονη Ντία παρότι τον βοήθησε να ξεφορτωθεί το πτώμα της ανήλικης, την οποία είχαν προσλάβει να φροντίζει τα δύο παιδιά τους αλλά την χρησιμοποιούσαν για την ανανέωση της σεξουαλικής τους ζωής... Μέχρι που τη δολοφόνησαν.

Οι σύζυγοι έρχονται σε αντιπαράθεση στο δικαστήριο του Σολτ Λέικ (ΗΠΑ) όπου από την πρώτη κιόλας μέρα της δίκης έχουν ακουστεί ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 16χρονης Αλέξις Ρασμούσεν. 

Παραδέχτηκαν ωστόσο και οι δύο ότι παρότι προόριζαν την ανήλικη για τη φροντίδα των παιδιών τους, έγιναν φίλοι και άρχισαν να κάνουν μαζί ναρκωτικά και σεξ.
Η γυναίκα ήταν η πρώτη που παραδέχτηκε τί πραγματικά συνέβη το βράδυ της 10ης Σεπτεμβρίου. «Όλα άρχισαν πέρσι την άνοιξη όταν ζητήσαμε από την Λέξις να φροντίζει τις δύο κόρες μας. Γίναμε φίλοι και κάποια στιγμή αρχίσαμε να πίνουμε μαζί αλκοόλ, να καπνίζουμε μαριχουάνα και να συζητάμε για όλα. 

Μας ρώτησε πώς θα μπορούσε να δοκιμάσει πιο σκληρά ναρκωτικά, όπως μεθαμφεταμίνες και ηρωίνη», κατέθεσε η 36χρονη Ντία Μίλερμπεργκ και υποστήριξε ότι η 16χρονη, ένα βράδυ του Αυγούστου, τους ρώτησε εάν θα μπορούσε να κάνει σεξ μαζί τους. Κάποιες μέρες αργότερα τους πρότεινε μάλιστα να πληρώνεται για τα χρέη της ως νταντά σε ναρκωτικά, κάτι που τους χαροποίησε ιδιαίτερα!
«Ο Ερικ κι εγώ αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να κάνουμε σεξ. Τότε η Αλέξις πήδηξε στο κρεβάτι μας», ισχυρίστηκε η σύζυγος και άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι των όσων συνέβησαν την μοιραία νύχτα. Το ζευγάρι φώναξε την ανήλικη να φυλάξει τα παιδιά τους επειδή οι ίδιοι έπρεπε να πάνε στα μαγαζιά για να ετοιμάσουν το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους.

Μόλις επέστρεψαν αντάμειψαν την 16χρονη με ενέσεις ναρκωτικών (μία ηρωίνης και δύο μεθαδόνης) στα χέρια και τον λαιμό.
 Οταν «φτιάχτηκε όσο περισσότερο γινόταν» το ζευγάρι άρχισε το στοματικό σεξ και η μικρή ακολούθησε. Σύντομα, όμως, άρχισαν οι παρενέργειες από τα ναρκωτικά. Κρύωνε τρομερά και ζήτησε να κάνει ένα ζεστό μπάνιο στο δωμάτιό τους. Σαράντα πέντε λεπτά μετά -σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία της συζύγου- την βρήκανε νεκρή.
Πανικοβλήθηκαν, δεν τηλεφώνησαν στην αστυνομία (εκείνη την περίοδο γίνονταν έρευνες για τη συμμετοχή του συζύγου σε ληστείες και κάποιες ενέργειες της οργάνωσης των Σιωπηλών Αριανών Πολεμιστών όπου ανήκε), έβαλαν το πτώμα στο πορτμπαγκάζ και το πέταξαν στο δάσος. Είχαν αφήσει την εξάχρονη κόρη τους στο σπίτι αλλά το πιο μικρό παιδί τους το είχαν πάρει μαζί.
Η αστυνομία βρήκε το άτυχο κορίτσι έξι εβδομάδες αργότερα έπειτα από πληροφορία που έδωσε μέλος της Οργάνωσης στην οποία ανήκει ο σύζυγος. Η νεκροψία, όμως, δεν μπορούσε να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα διότι το πτώμα βρέθηκε σε μεγάλη αποσύνθεση.

 Η δίκη συνεχίζεται...

iefimerida

Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa