Για κοκαΐνη και ο Βεζυρίδης!


Το δεύτερο δείγμα του Πολυχρόνη Βεζυρίδη ήταν και πάλι θετικό, όπως αναμένονταν και μάλιστα ανιχνεύτηκε ουσία κοκαΐνη, κάτι που σημαίνει ότι ουσιαστικά τελείωσε η καριέρα του! Πέντε ομάδες σε απολογία!
Όταν είχε γίνει γνωστό πως βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης είχε τονίσει πως δεν είχε κάνει χρήση κάποιας ουσίας, όπως αναφέρει το gazzetta.gr
Ωστόσο τα πράγματα σύμφωνα και με το δεύτερο δείγμα, είναι εντελώς διαφορετικά, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης, κάτι που σίγουρα τελειώνει ουσιαστικά την καριέρα του, εκτός αν μπορέσει ο ίδιος να πείσει πως είναι αθώος.
Και πέντε ομάδες στο σκαμνί!
Η αλήθεια είναι πως έχουμε συνηθίσει μετά από κάθε αγωνιστική να βλέπουμε σε απολογία σχεδόν όλες τις ομάδες που παίζουν εντός έδρας, αλλά και μερικές που αγωνίζονται μακριά από το σπίτι τους. Για την 27η αγωνιστική όμως η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας θα έχει λιγότερη δουλειά, καθώς κλήθηκαν μόλις πέντε ομάδες, οι ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Παναιτωλικός και Πανιώνιος για την συμπεριφορά των οπαδών τους, αλλά και ο ΟΦΗ για την υπόθεση Βεζυρίδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας έχει ως εξής: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 05/04/2012 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 27η Αγωνιστική. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β)ΠΑΕ Skoda Ξάνθη: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ Δόξα Δρ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναιτωλικός-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Λεβαδειακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Τέλος, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον ποδοσφαιριστή της Πολυχρόνη Βεζυρίδη διότι: «σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 26-2-2012 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΟΦΗ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Β΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία Κοκαΐνη, το οποίο, θεωρείται οριστικό.
Ήτοι για παράβαση του άρθρου 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 34912/11 και την Απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού 3956/12 και των σχετικών διατάξεων του Κεφαλαίου ΙΙ του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA».

Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa