ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εθαψαν γυναίκα σε λάθος τάφο!

Σκηνές απείρου κάλλους πάνω από μνήμα στην Κάτω Αχαγιά...


με τσακωμούς και βρισιές επειδή έθαψαν γυναίκα σε λάθος τάφο και χρειάστηκε ο εισαγγελέας για να μάθουν ποιος είναι ο νεκρός!

Οπως γράφει το the best.gr, την Μεγάλη Πέμπτη κάτοικοι της Κάτω Αχαγιάς, επισκέφτονται το νεκροταφείο για να φροντίσουν τους τάφους των αποθανόντων αγαπημένων τους προσώπων. Μεταξύ αυτών και ένας Αχαγιώτης ο οποίος πήγε στο οικογενειακό μνήμα τηρώντας το νεκρικό έθιμο.

Σε διπλανό μνήμα συγγενικού του προσώπου, είδε πλήθος στεφάνων και φρεσκοσκαμμένο το χώμα. Ο άνθρωπος απόρησε γιατί …..δεν είχε μάθει ότι πέθανε κάποιος συγγενής του! Πλησίασε λοιπόν, διάβασε τα αναγραφόμενα στα στεφάνια και συνειδητοποίησε ότιαποχαιρετούσαν μία άγνωστη γυναίκα, με επίθετο που παρέπεμπε σε οικογένεια από τον τσιγγάνικο συνοικισμό.


Ειδοποίησε αμέσως τους συγγενείς του, οι οποίοι κατέφθασαν αμέσως κι όταν ξεπέρασαν την αρχική τους έκπληξη, έγινε ο χαμός με φωνές και βρισιές από την οικογένεια που είχε τον τάφο! Ειδοποιήθηκε το τοπικό Αστυνομικό τμήμα, αλλά και ο εισαγγελέας υπηρεσίας.



Τελικά εμφανίστηκαν δύο περιπολικά συνοδεύοντας τον Εισαγγελέα, ο γιος της νεκρής, ο υπεύθυνος του γραφείου τελετών και ο εργάτης που άνοιξε το μνήμα.


Ζητώντας εξηγήσεις από αυτούς, οι ιδιοκτήτες του μνήματος άκουσαν όλα τα απίθανα: Εδώ μας είπε να σκάψουμε να λέει το γραφείο τελετών βγάζοντας τις ευθύνες από πάνω του! Εδώ μου είπαν να σκάψω να λέει ο εργάτης του νεκροταφείου! Κάντε ό,τι νομίζετε εγώ φεύγω, να λέει ο γιος της νεκρής και να εγκαταλείπει το σημείο, επειδή μάλλον του άρεσε ο τάφος που βρήκε!


Σαν σε σκηνικό ελληνικής ταινίας χρειάστηκε η επέμβαση του Εισαγγελέα που διέταξε να γίνει εκταφή της σορού της νεκρής και εκ νέου ταφή στο δικό της τάφο…



Και μετά όλοι ήρεμοι, επέστρεψαν στα σπίτια τους…


prionokordela.gr

Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa