Αδίστακτοι ληστές εκαναν βόλτες με κλεμμένες μοτοσικλέτες και ΙΧ

Όποιος δεν έχει αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα, καταφεύγει στην κλοπή για να κάνει ανενόχλητος τις βόλτες του χωρίς να πληρώνει για καύσιμα και τέλη κυκλοφορίας! 


Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από το μπαράζ κλοπών που καταγράφηκαν μέσα σε ένα 24ωρο στη Θράκη και την Αιτωλοακαρνανία, χωρίς να συνοδευτούν όλες από συλλήψεις.

Στην Κομοτηνή, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν έναν 38χρονο Έλληνα όταν τον είδαν να οδηγεί μία μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί το προηγούμενο μεσημέρι από την πόλη. Η μηχανή αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της και ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

*** Στην Αλεξανδρούπολη, στο δόκανο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπεσε ένας 23χρονος Ιρλανδός ο οποίος οδηγούσε μια μοτοσικλέτα που είχε κλέψει από χωριό της Ροδόπης. Και αυτός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

*** Στο Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές έκαναν «φτερά» τρία αυτοκίνητα μέσα σε λίγη ώρα! Τα δυο από αυτά βρέθηκαν και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, αφού οι δράστες τα εγκατέλειψαν μόλις ένα χιλιόμετρο από το σημείο που τα έκλεψαν!

Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa