Μακρυπούλια Χατζηγιάννης:Μπανιαρίζονται στην παραλία της Πάρου...

Αχ αυτές οι αρετουσάριστες αλήθειες. Οι εικόνες που σπάνια αντικρύζει ο πολύς ο κόσμος. Οι εικόνες που έχουν απολύσει συνεργάτες κατα το παρελθόν. 


Σας θυμίζω την διαρροή της φωτογραφίας της Δέσποινας Βανδή για τις ανάγκες της φωτογράφησης του Nitro και την απομάκρυνση απο την ομάδα της αοιδού της Κατερίνας, η οποία χρεώθηκε το «κακό». 


Σήμερα όπως σας υποσχέθηκα θα μοιραστώ μαζί σας εικόνες χωρίς make up. Χωρίς Fhoto shop. Χωρίς καμία παρέμβαση…Έτσι λοιπόν μετά την Ελένη Μενεγάκη…να και το ζευγάρι το  ερωτευμένο της εγχώριας show biz..Φαίνεται ότι το blog μου το εκτιμούν πολλοί και μάλλον αυτός ήταν και ο λόγος που μου έστειλαν την συγκεκριμένη φωτογραφία. 


Τι άλλο να πώ…Σε αυτήν λοιπόν την φωτογραφία βλέπετε τον Μιχάλη να χαλαρώνει και την Μακρυπούλια να…

…σκύβει για να πιάσει την πετσέτα. Το θέμα βεβαίως δεν είναι η στάση της Μακρυπούλια…αλλα ο κιμπάρης Χατζηγιάννης. 



Με την κοιλίτσα του-που δεν είδαμε στο περιοδικό- με το αγύμναστο στήθος του-που δεν είδαμε στο περιοδικό-και με τα παιδικά χεράκια του-που επίσης δεν είδαμε στο περιοδικό-τα οποία δεν έχουν ίχνος μυών πάνω τους. 


Τώρα θα μου πείτε…Το παλικάρι είναι καλλιτέχνης και δεν είναι ανάγκη να ειναι…κορμί. Συμφωνώ παιδιά. Συμφωνώ…αλλά στις τελευταίες φωτογραφίες ο Κύπριος αοιδός εμφανίστηκε με κορμί αθλητή και γράμμωση κάτι που δεν ήταν αληθινό. Αυτή είναι η αλήθεια…Και την βλέπετε μόνο εδώ..


gossip-tv


Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa