Τιμωρούνται ποινικά οι μίνι φούστες!


Ο υπουργός Θρησκευμάτων της Ινδονησίας Σουριαντχαρμά Αλή παρουσίασε στη βουλή της χώρας του νομοσχέδιο, που εντάσσει το φόρεμα της μίνι φούστας στα αδικήματα πορνογραφίας.
Ο Αλή μιλώντας σχετικά με το θέμα δήλωσε πως «Η πορνογραφία είναι κάτι που μπορούμε να το αισθανθούμε. Αλλά πρέπει να καθορίσουμε καλά τα κριτήρια».
Ο εκπρόσωπος του κοινοβουλίου έκανε κάποιες δηλώσεις που εκνεύρισαν κάποιους κύκλους. Ο Αλή είχε δηλώσει τα εξής : «Οι γυναίκες βάζουν μίνι φούστες και προκαλούνε τους άντρες. Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες μιας σειράς από βιασμούς και άλλα αισχρά γεγονότα. Ο λόγος για αυτά είναι ότι οι γυναίκες δεν ντύνονται σωστά. Εάν οι γυναίκες δεν βάζουν αξιοπρεπή ρούχα, τότε προκαλούνε κάποια πράματα εκ μέρους των αντρών».
Η Εκπρόσωπος της Εθνικής Επιτροπής Κατά της Βίας σε βάρος των Γυναικών μιλώντας σχετικά με το θέμα είπε : «Η σεξουαλική εκμετάλλευση δεν έχει καμία σχέση με το μήκος της φούστας. Σχεδόν όλες οι γυναίκες που βιάστηκαν ήταν ¨σκεπασμένες¨ αλλά και πάλι βιάστηκαν».

Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa