Ο Σαμαράς στη Σπάρτη δεν τόλμησε πλατεία αλλά κλείστηκε στο γήπεδο μπάσκετ


Τα βρήκαν μπαστούνια οι επικοινωνιολόγοι του Σαμαρά στη Σπάρτη

Δεν αρκεί μόνο ότι τα 5 πολιτικά γραφεία της Ν.Δ. δεν συνεργάζονται μεταξύ τους. 
Τα κύρια προβλήματα που αντιμετώπισαν οι άνθρωποι του Αντώνη Σαμαρά που είναι στην Σπάρτη εδώ και 4 (!) ημέρες είναι το σαφές ρεύμα που έχουν στο Νομό Καμένος, Καρατζαφέρης και Χρυσή Αυγή. Συμπεριλαμβανομένης της Ντόρας και του Μάνου και με κάποιες «πελατειακές» διαρροές Ν.Δ. προς το ΠαΣοΚ η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή...
Μάλιστα η κόπωση των δύο βουλευτών του κόμματος είναι θέμα που απασχολεί τα στελέχη της ΝΔ που θέλουν να σταθούν πάνω από τις προσωπικές πολιτικές και δικαιολογίες και να κάνουν σούμα στις ψήφους.
Το νέα πρόσωπα του ψηφοδελτίου Στέρπη και Καρυτσιώτη δεν προσδίδουν την προσδοκόμενη δύναμη.
Την ίδια ώρα τα οικονομικά της Νομαρχιακής είναι σε αθλία κατάσταση με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η στοιχειώδης συνεργασία σε επίπεδο επικοινωνίας.
Η Συγγρού εν τω μεταξύ επιλέγει συγκεκριμένα ΜΜΕ για προβολή της στη Λακωνία...
Έτσι ο Σαμαράς έρχεται στο «κλειστό» για ομιλία και όχι στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης ( θα ήταν τόλμημα) σε κλίμα έντονου προβληματισμού. Το "κλειστό" της Σπάρτης, ασφυκτικά γεμάτο χωράει στο σύνολό του 2.000-2.200 οπαδούς.
Στη διαμόρφωση του κλίματος ηττοπάθειας βέβαια έχει συμβάλει και η τελευταία πολιτική ήττα της Ν.Δ. στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης. Τόσο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου – Αντιπεριφέρεια Λακωνίας όσο και στον Δήμο Σπάρτης η ΝΔ ηττήθηκε παραδειγματικά από «δικά» της παιδιά ( από Αργειτάκο και Τζανετέα).
Τα πούλμαν που θα έρθουν σήμερα για ενίσχυση του Αντώνη Σαμαρά από την Καλαμάτα θα έχουν την ευκαιρία στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης να δούν, αντί για κιόσκι της ΝΔ, το βαν του ΛΑΟΣ!

Οι επικοινωνιολόγοι του Αντώνη Σμαρά «μπήκαν» στο «κάστρο» της Λακωνίας, για να οργανώσουν τη φιέστα  αλλά δεν είχαν προσέξει ότι στους ιστούς του «κάστρου» οι σημαίες πλέον δεν είναι μόνο γαλάζιες…
Πηγή:Notospress.gr

Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa