Η. Ψινάκης: Δείτε το πολυτελές σπίτι του στο Νέο Βουτζά! (Φωτό)


"Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο" θέλουν κάποιοι να τραγουδά αυτό τον καιρό ο Ηλίας Ψινάκης καθώς πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο γνωστός μάνατζερ πουλά το σπίτι του στον Νέο Βουτζά. Ποιά είναι όμως η αλήθεια και τι λέει ο Ηλίας Ψινάκης;
Τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες πως ο Ηλίας Ψινάκης πουλά το σπίτι του στον Νέο Βουτζά. Αρκετά μάλιστα δημοσιεύματα, σύμφωνα με την Espresso, αναφέρουν ότι ο δημοτικός σύμβουλος έχει αναθέσει σε μεσιτικό γραφείο
 την πώληση του σπιτιού του, αντί 3,4 εκατομμυρίων ευρώ. 
Η είδηση αυτή έκανε το τηλέφωνο του γνωστού μάνατζερ να χτυπά σαν τρελό καθώς πολλοί φίλοι του, που έχουν μάλιστα βρεθεί στο σπίτι του, ήθελαν να μάθουν γιατί ο Ψινάκης πήρε την απόφαση να το πουλήσει. Τελικά, ο γνωστός μάνατζερ τους έλεγε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να το πουλήσει. Όπως μάλιστα τους είπε όλα ξεκίνησαν από ένα χαζο - blog στο διαδίκτυο που το έβγαλε και μετά, όπως αποδεικνύεται, πήραν πολλοί την είδηση και την αναπαρήγαγαν.
Στη λογική μάλιστα ερώτηση που του έκαναν πολλοί από τους φίλους του γιατί δεν βγαίνει να διαψεύσει όλα αυτά τα σενάρια ο Ψινάκης έλεγε με το χαρακτηριστικό ύφος του, ότι έχει συνηθίσει σε όλη τη διάρκεια της πορείας του να μην διαψεύδει τίποτα γιατί αν το έκανε, τότε δεν θα μπορούσε και δεν θα προλάβαινε να ασχοληθεί με τίποτε άλλο από το να διαψεύδει συνεχώς διάφορα που γράφονται για εκείνον.
Άλλωστε, όπως τόνιζε σε όλους τους φίλους του που επικοινώνησαν μαζί του, αυτή την περίοδο έχει σοβαρότερα πράγματα να κάνει καθώς εργάζεται πυρετωδώς για το πρόγραμμα "Για ένα πιάτο φαί", με σκοπό να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης στην καθημερινότητά τους.

markostv

Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa