Κυπελλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός...[ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]



Έπειτα από έναν συναρπαστικό τελικό ο Ολυμπιακός με το γκολ του Νταβίντ Φουστέρ στο 118' της παράτασης ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του 70ου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κατακτώντας έτσι το 25ο Κύπελλο στην ιστορία του αλλά και το 15ο νταμπλ.

Ο Ράφικ Τζεμπούρ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στο 29' κι αφού είχε προηγηθεί νωρίτερα το χαμένο πέναλτι του Χοσέ Χολέμπας. Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν σαφώς ανώτεροι από τον Ατρόμητο σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. 
ΦΩΤΟ  Eurokinissi  ΦΩΤΟ Eurokinissi 
Στην επανάληψη όμως η εικόνα του Ολυμπιακού δεν ήταν ίδια με αυτή του πρώτου μέρους με αποτέλεσμα αυτό το "εύθραυστο" 1-0 να παραμένει δίνοντας έτσι το δικαίωμα στην ομάδα του Γιώργου Δώνη να ελπίζει. Όπως κι έγινε. Στο 75' ο Ματίας Ιγκλέσιας έπιασε το σουτ στην κίνηση, κι αφού η μπάλα κόντραρε στον Χολέμπας, κατέληξε στα δίκτυα του Ρόι Κάρολ. 

Το σκορ δεν άλλαξε με αποτέλεσμα ο τελικός να οδηγηθεί στην παράταση. Εκεί μίλησε το "κρύο" αίμα του Νταβίντ Φουστέρ. Ο Ισπανός μέσος με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τοροσίδη από τα δεξιά, έκανε το 2-1 την ώρα που όλα έδειχναν πως θα οδηγηθούμε στην "ρώσικη ρουλέτα" των πέναλτι.


Κυπελλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά να κάνουν το καλύτερο δώρο στον προπονητή τους αφού αυτό ήταν το τελευταίο ματς του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο των "ερυθρόλευκων".

Ατρόμητος vs. Ολυμπιακός 1-2 | Στιγμιότυπα από VideoStars
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa