Βρέθηκαν όπλα και σφαίρες σε πολυκατοικία στη Λούτσα

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αστυνομικών της Κρατικής Ασφάλειας της Ασφάλειας Αττικής σε κενή πολυκατοικία στη περιοχή της Αρτέμιδας, όπου βρέθηκαν δεκάδες όπλα διαφόρων τύπων όπως καλάσνικοφ και πιστόλια, εξαρτήματα όπλων, σφαίρες κ.α.
  
Τα όπλα - μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί έχουν καταμετρήσει τουλάχιστον 30 - θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας, η οποία ήταν υπό ανακατασκευή.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ακολούθησε έρευνα και στο σπίτι του ιδιοκτήτη της άδειας πολυκατοικίας, το οποίο βρίσκεται στην ίδια περιοχή, όπου και εκεί βρέθηκαν τρία όπλα.

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., πάντως, από τις πρώτες ενδείξεις δεν προκύπτει ο οπλισμός να σχετίζεται με τη δράση τρομοκρατικής οργάνωσης.


Συμπλήρωναν επίσης ότι μέχρι στιγμής δεν φαίνεται το συγκεκριμένο οπλοστάσιο να έχει σχέση ούτε με τα όπλα και τις σφαίρες που είχαν βρεθεί πρόσφατα στη θαλάσσια περιοχή της Βάρκιζας.
Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa