ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Διαλύουν τον ΟΠΑΠ

Πριν ο αλέκτωρ (Υπ. Οικονομικών - Διαύγεια) λαλήσει...διέρευσε Υπουργ. Απόφαση (ΑΔΑ: Β4ΩΔΗ-Β20) που λέει ότι οι 24 εταιρίες καθώς και όλοι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές όπου και αν βρίσκονται σε σπίτια, κινητά ή ΚΥΡΙΩΣ ίντερνετ καφέ, μπορούν ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ να πουλούν τη πραμάτεια τους όπως ακριβώς με τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ,


με μία διαφορά ότι δεν μπορούν να διεξάγουν συναλλαγές (ανταλλακτήριο) χρηματικών ποσών, αλλά να γίνονται από τις τράπεÎ! �ες .

Όλα τα άλλα μπορούν ελεύθερα να τα διεξάγουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ, χωρίς καμία κύρωση!
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη "εξαπάτηση" που έχει συντελεστεί εναντίον του ΟΠΑΠ και των 5000 πρακτόρων του λίγους μόλις μήνες αφού το Ελληνικό κράτος μέσω του Υπουργείου Οικονομικών εισέπραξε τοις μετρητοίς ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! για να του πουλήσει φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες όπως φαίνεται...


Όπως θα διαπιστώσετε διαβάζοντας την εν λόγω απόφαση, αυτό το κράτος πρέπει να διαλυθεί για να χτιστεί από την αρχή καθώς επικρατεί η ανομία και οδηγούν τους Έλληνες πολίτες στη ξενιτιά ή τη παρανομία.


Δεν φθάνουν τα λόγια για να περιγράψει κανείς, το "έγκλημα" που συντελέστηκε μια απλή υπογραφή άσχετων ανθρώπων και μάλιστα η γελοιότητα κορυφώνεται με παράγραφο που "σημειώνει" ότι δεν επιτρέπεται να φαίνεται στο χρήστη ότι μπορεί να παίξει αλλά να το κάνει από μόνος του χωρίς παρακίνηση!!!!!


Δηλαδή μπορεί κάποιος να φτιάξει ένα μαγαζί όπως θέλει, να βάλει 200 Η/Υ, οθόνες, πάγκους, κτλ αλλά "παιδιά μην πείτε ότι σας το είπα εγώ..."



Αναγνώστης


Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa