Έφυγε από τη ζωή η Μαρινέλλα;

Πολλά είναι αυτά που με κάνουν να πιστέψω ότι πρόκειται για μια ακόμη κακόγουστη φάρσα. 


Το γεγονός  ότι το κομμάτι είναι με την υπογραφή του CNN Report και γραμμένο στα Ελληνικά τη στιγμή που όλο το άλλο site είναι στα αγγλικά, το ότι κανείς δεν έμαθε τίποτε στην Ελλάδα και το έμαθαν στην Ατλάντα…και βεβαίως η υπογραφή Κλόουν και ο ασύντακτος τίτλος. 


Όποιος και να το έχει κάνει είναι θλιβερός σε περίπτωση που είναι φάρσα. Τέτοια ώρα προσπάθησαν να επικοινωνήσω με συνεργάτες της ερμηνεύτριας αλλά στάθηκε αδύνατο. εκτιμώ πώς είναι φάρσα. Στο κομμάτι αναφέρεται πώς «Δυστύχημα συνέβη στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας .


 Σύμφωνα με την αναφορά της ΕΛ.ΑΣ. , η σύγκρουση προήλθε από την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ του ενός από τους τρεις οδηγούς. Το όχημα του μεθυσμένου οδηγού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα που έρχονταν με υπερβολική ταχύτητα προς το μέρος του να συγκρουστούν και να τυλιχθούν στις φλόγες. 
Ένας οδηγός φορτηγού που είχε κάνει στάση, είδε το συμβάν και πήρε αμέσως τηλέφωνο την αστυνομία για βοήθεια. Μέσα σε λίγα λεπτά κατέφθασαν ένα περιπολικό και ένα ασθενοφόρο. 


Έβγαλαν τους οδηγούς από τις φλόγες και είδαν τη διάσημη τραγουδίστρια Μαρινέλλα νεκρή. 


Έπειτα από το σοκ την μετέφεραν στο νοσοκομείο σε μία προσπάθεια να ζήσει, όμως μάταια. Ο μεγάλη αυτή τραγουδίστρια απεβίωσε τελικά στα χέρια των νοσοκόμων. Καλό ταξίδι…». Ελπίζω να το δει και ν΄αντιδράσει άμεσα!


nasos
Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa