Η Τραγωδία τελείωσε στο Λονδίνο!!! Συνέλαβαν τον άντρα που κρατούσε 4 ομήρους


Σύμφωνα με το ​Sky Tg 24 η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τον συνέλαβε. Οι όμηροι είναι ήδη ελεύθεροι .Τον 50χρονο δράστη τον έχουν κρατημένο στο πίσω μέρος ενός αστυνομικού βαν ενώ αρκετοί αστυνομικοί έχουν μπει στο κτίριο και ψάχνουν για τυχόν εκρηκτικές ύλες.

Έκτακτο: Συνέλαβαν τον άντρα που κρατούσε 4 ομήρους σε γραφεία στο Λονδίνο Έκτακτο: Συνέλαβαν τον άντρα που κρατούσε 4 ομήρους σε γραφεία στο Λονδίνο
Πανικός επικρατεί στο κέντρο του Λονδίνου από έναν άγνωστο άντρα περίπου 50 ετών που εισέβαλλε σε γραφεία στην οδό Τοttenham Court πολύ κοντά στα γραφεία της Huffington Post.
Ο άντρας κρατά τέσσερις ομήρους και με φιάλες γκαζιού δεμένες στο σώμα του απειλεί να ανατιναχθεί μαζί τους. 1000 εργαζόμενοι έχουν εγκαταλείψει τα γραφεία τους και η αστυνομία έχει περικυκλώσει την περιοχή.
Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ο άγνωστος προχώρησε σε αυτή την ενέργεια επειδή απέτυχε στις εξετάσεις οδήγησης βαρέων οχημάτων και ζητούσε απεγνωσμένα τα χρήματά του πίσω επαναλαμβάνοντας ότι δεν έχει λόγο πια για να ζει.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία των ειδικών προκύπτει ότι πρόκειται για διαταραγμένη προσωπικότητα ο οποίος αποκαλεί τον εαυτό του Michael Green.



Στην περιοχή έχουν φτάσει εμπειρογνώμονες ,ελεύθεροι σκοπευτές και διαπραγματευτές οι οποίοι βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας αφού ο δράστης νωρίτερα πετούσε διάφορα αντικείμενα, ακόμα και υπολογιστές και συρτάρια από γραφεία από τον 5ο όροφο όπου βρίσκεται. Λέγεται ότι πρόκειται για γραφεία μεταφορικής εταιρείας.
Εκπρόσωπος της Scotland Yard απέκλεισε το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης και κάλεσε όσους μένουν και στα γειτονικά ξενοδοχεία να παραμείνουν κλεισμένοι μέσα.
Ο διευθυντής του βρετανικού τμήματος της Huffington Post δημοσίευσε ένα βίντεο στο twitter που δείχνει τον 50χρονο τη στιγμή που μπαίνει στο κτίριο.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa