Χόρευαν επί 15 ώρες ντυμένοι στα λευκά [BINTEO]


Το ετήσιο χορευτικό πάρτι της νεολαίας με τίτλο «Bal en Blanc» (Χορός στα Λευκά), πασχαλινό έθιμο στο Μόντρεαλ που διαρκεί 15 ώρες από το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα των Καθολικών μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, ολοκληρώθηκε σήμερα.

Περίπου 15.000 οπαδοί των σύγχρονων ήχων, (electro, house κ.λπ.) είχαν την ευκαιρία να χορέψουν σε ρυθμούς διάσημων Dj στο Παλέ ντε Κογκρέ, ενώ τα εισιτήρια πουλήθηκαν έως και στη μαύρη αγορά φτάνοντας μέχρι 137 δολάρια.

Οι διοργανωτές του 18ου ετήσιου πασχαλινού πάρτι έδωσαν βραβείο στην καλύτερη και πιο πρωτοποριακή εμφάνιση της βραδιάς, αν και ο κώδικας επιβάλλει στους συμμετέχοντες να είναι ντυμένοι στα λευκά.

Σε προηγούμενα χρόνια, η εκδήλωση συνδέθηκε με τη μαζική κατανάλωση ναρκωτικών, αλλά φέτος υπήρξε έντονη αστυνόμευση και οι συμμετέχοντες υποβλήθηκαν σε ενδελεχή έλεγχο. Ωστόσο, συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Στους 15 διασημότερους Dj του κόσμου φέτος που έλαβαν μέρος, μετείχαν μεταξύ άλλων οι Jacques Lu Cont, Danny Tenaglia, Armin Van Buuren, Ferry Corsten και Markus Schulz. 



Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa