Σοκ - Μάνα είχε φυλακισμένο σε κελί τον 10χρονο γιο της


Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια μάνα στο Lancashire της Αγγλίας για έναν ολόκληρο χρόνο έβαζε τον 10χρονο γιο της να κοιμάται σε ένα βρώμικο «κελί».
Η ίδια του η μάνα και ο σύντροφός της κάθε βράδυ τον κλείδωναν σε μια αποθήκη με λερωμένο στρώμα, βρώμικο υπνόσακο και κεραμεικό γιογιό για να κάνει την ανάγκη του.
Επίσης  η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική αφού ένα μικρό παραθυράκι που υπήρχε σε αυτό ήταν κλειστό. Σε ένα μπολ του έβαζαν φαγητό που ήταν πάντα μπαγιάτικο.
Ο άτυχος 10χρονος πήγαινε τα πρωινά κανονικά στο σχολείο όμως το βράδυ ήταν «εξορισμένος» στο κρύο και στενό κελί που δεν είχε καν τουαλέτα για να μπορεί να κάνει ένα μπάνιο.
Μάλιστα αν τον «τσάκωναν» να παίρνει φαγητό από το ψυγείο του σπιτιού τον κλείδωναν για μεγαλύτερη περίοδο στο δωμάτιο-εφιάλτη για να τον τιμωρήσουν.
Το βασανιστήριο  αποκαλύφθηκε όταν οι δάσκαλοι του σχολείου παρατήρησαν μια περίεργη συμπεριφορά του παιδιού και ειδοποίησαν τις αρχές.
Το παιδί όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς είπε «Ένιωθα σαν να μένω μέσα σε ένα κουτί».
Ο ντετεκτιβ Constable Matt Normanton τόνισε πως το παιδί κρατούταν κάτω από απάνθρωπες συνθήκες, χειρότερες και από αυτές σε ένα πραγματικό κελί φυλακής!
«Μέσα στο μικρό δωμάτιο υπήρχε ένα γιογιό όπου ήταν γεμάτο από ούρα ενώ το παιδί από τον φόβο του έξυνε τους τοίχους για όσο ήταν κλειδωμένος εκεί»
Τώρα το παιδί χάρη στις αρχές μπορεί να παίζει με τα άλλα παιδιά στις γειτονιές ενώ έπλυνε και για πρώτη φορά τα δόντια του.
Το ζευγάρι είναι πιθανό να φυλακιστεί ενώ τους απαγορεύτηκε να έχουν οποιαδήποτε επαφή με το παιδί

Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa