Οι Σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα [Κυριακή, Απρίλιος 01, 2012]



** ΣΙΕΝΑ - ΟΥΝΤΙΝΕ: Πήρε φόρα, φόρα κατηφόρα η Ουντινε, και δε λέει να σταματήσει. Μόνο τη Μπολονια κέρδισε στα 8 τελευταία παιχνίδια του καμπιονάτο. Η Σιενα ανεβασμένη στις 5 τελευταίες αγωνιστικές με μόνη γκέλα αυτή με τη Νοβαρα, στα υπόλοιπα 3 νίκες 1 ισοπαλία. --  1  -- .

** ΚΑΛΙΑΡΙ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Ψιλό περίεργο είναι. Ναι με αήττητη η Αταλαντα στις 8 τελευταίες αγωνιστικές με καλή άμυνα, αλλά και δύσκολη επίθεση. Σε λακκούβα η Καλιαρι με δικαιολογία ότι τα 4 από τα 6 τελευταία τα έδωσε εκτός έδρας. Στην έδρα της δείχνει αξιόπιστη από αρχές του χρόνου. --  1  -- .

** ΛΕΤΣΕ - ΤΣΕΖΕΝΑ: Αν δεν κερδίσει και την Τσεζενα για αριβεντέρτσι η Λετσε. --  1  -- .


** ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Η μόνη αήττητη εντός έδρας ομάδα της Μπουντεσλιγκα είναι το Αννοβερο. Τρέχει τα χειρότερα φετινά της η Γκλαντπαχ με μόλις 1 νίκη στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της Μπουντεσλιγκα. Από 6 Over έρχεται το Αννοβερο. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΦΙΤΕΣΕ - ΑΛΚΜΑΑΡ: Δύσκολο απόγευμα για την Αλκαμααρ, με 3 νίκες στα 4 πιο πρόσφατα η Φιτεσε. Μπρεντα, Ροντα, και Ουτρεχτη κέρδισαν την Αλκμααρ σε 3 από τα 5 τελευταία εκτός. --  1  -- .

** ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ - ΣΑΛΚΕ: Ανεβασμένη από το 1-2 μέσα στην Γκλαντμπαχ η Χοφενχαιμ. Η Σαλκε έχασε τα 3 από τα 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.
.

** ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ: Ο ΠΑΟΚ έσπασε το νικηφόρο εντός έδρας σερί που έτρεχαν οι γηπεδούχοι με Δοξα, Λεβαδειακο και Ξανθη. Η ΑΕΚ χλωμή, μόνο σε 2 από τα 12 τελευταία πέτυχε πάνω από 1 γκολ ανά αγώνα. --  1  -- .

** ΠΑΟΚ - ΠΑΣ: Δεν είναι τόσο εύκολο. Σε ανεβάσματα ο ΠΑΣ με αήττητο στα 5 πιο πρόσφατα και μόλις 1 ήττα στα 5 τελευταία εκτός. Ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει στα 3 τελευταία εντός με 2 ήττες 1 ισοπαλία.

** ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τριπλή παραλλαγή με νορμαλ επιλογή το Over 2.5

** ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΛΕΒΑΝΤΕ: Ντεφορμάρισμα ολκής τρέχει η Βαλενθια που καταφέρει μόλις 3 νίκες στις 13 τελευταίες αγωνιστικές της Πριμερα. Ανέβασε σφυγμούς η Λεβαντε με 4 νίκες στα 6 τελευταία μέσα έξω. --  Χ2  --.

** ΤΡΑΜΠΖΟΝ - ΦΕΝΕΡ: Οι 4 ήττες της Φενερ στα 5 τελευταία εκτός της δίνουν τρίτη τύχη στο παιχνίδι. Η Τραμπζον με καλές ισορροπίες και έδρα φόβητρο. Στα 6 τελευταία εντός σκοράρει 2 γκολ το λιγότερο ανά αγώνα. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΠΑΣΟΣ: Η παικτική αξία κεντροδεξιά να κερδίζει τα 3 από τα 4 τελευταία εκτός. --  Χ2  -- .


** ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Και εδώ το Over επιλογή με τις ομάδες να βάζουν και να τρώνε με άνεση.Over 2.5

Δείτε σε LiveStreaming το παιχνίδι  Παναθηναικός - Άρης
                     και....
                                                   Παναιτωλικός - Ολυμπιακός


Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa