To Dancing, η Κάτια και η Πρωταπριλιά...




Πρωταπριλιά θα κάνει τελικά - μέχρι τις έως τώρα πληροφορίες - πρεμιέρα η ναυαρχίδα του ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1, το Dancing with the stars 3. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ακουστεί δεκάδες ονόματα, επισήμως όμως η παραγωγή του σόου δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση.

Τις τελευταίες μέρες ακούστηκε το όνομα-έκπληξη της Κάτιας Δαναδουλάκη για τη θέση του τέταρτου κριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο Πρωινό ΑΝΤ1 η δημοφιλής ηθοποιός έχει σχεδόν συμφωνήσει με το κανάλι και απλά πρέπει να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Κανείς δεν συζητά το ενδεχόμενο να μην παρουσιάσει το παιχνίδι η Ζέτα Μακρυπούλια παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει υπογράψει. Δεν θα πρέπει βέβαια να ξεχνάμε ότι η ενημέρωση της τελευταίας στιγμής είναι σύνηθες φαινόμενο αυτής της εποχής. Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι όσοι συμμετέχουν στο έτερο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 – το Ελλάδα έχει Ταλέντο – ενημερώθηκαν μόλις μία μέρα πριν από την έναρξη των γυρισμάτων.

Όσο για το ποιοι έχουν ήδη αρχίσει να δοκιμάζουν τα παπούτσια του χορού, οι απόψεις διίστανται. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή της Δούκισσας Νομικού, της Έλενας Παπαβασιλείου, του Γιώργου Τσαλίκη αλλά και του Μάρκου Σεφερλή. Έντονα συζητείται η συμμετοχή της Άντζελας Δημητρία αλλά και της Βάνας Μπάρμπα που σίγουρα θα είναι από τα πιο ισχυρά χαρτιά σου σόου. 

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa