Έπεσε άγριο ξύλο σε Gay Bar με 2 παίχτριες ποδοσφαίρου απο την Β.Ελλάδα

Έχει γίνει πολύς λόγος για τους ποδοσφαιριστές. Έχουμε μάθει για ξενύχτια, για απιστίες, για ομοφυλοφιλικές σχέσεις, για πληρωμένους έρωτες. Αρκετά πικάντικα θεματάκια δηλαδή.


 Σήμερα θα ασχοληθούμε με κάτι άλλο που όμως σας υπόσχομαι ότι είναι ακόμα πιο ΗΟΤ.


Ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή. Μιλάμε για γυναικείο ποδόσφαιρο και όσο και να μας φαίνεται φτωχό ως θέαμα ,από πίσω κρύβεται ένα καυτό παρασκήνιο .


Είναι παίκτριες σε 2 ομάδες της βόρειας Ελλάδας με μεγάλη αντιπαλότητα και μάλιστα από τις πιο μεγάλες της Ελλάδας . Κατάγονται από αρκετά μακριά και ανέβηκαν προς τα βόρεια για να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα ,η μια τουλάχιστον το κατάφερε καθώς αγωνίζεται ως βασική στην ομάδα της και αποτελεί και αναπόσπαστο μέρος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος .


Οι δυο «φιλές»,μολονότι οι ομάδες τους έχουν τεραστία κόντρα , αποφάσισαν να συγκατοικήσουν καθώς τα έξοδα είναι πολλά και τα έσοδα λίγα .Μέχρι εδώ τίποτα το μεμπτό . 


Οι συμπαίκτριες της μιας όμως άρχισαν να συζητούν-από εδώ και από εκεί-πως δεν πρόκειται για φιλική αλλά μια άκρως ερωτική σχέση . Στην αρχή για να πούμε την αλήθεια δυσκολευτήκαμε μέχρι και εμείς να το πιστέψουμε μέχρι που υπήρξαν αδιάψευστα στοιχειά.


 Βγήκε η μπαλαδόρισα μας να πιει ένα ποτάκι σε γνωστό lesbian bar της πόλης και είπε η κοπέλα να κάνει μια γνωριμία . Η οποία γνωριμία κατέληξε στις τουαλέτες του καταστήματος υπό τον ρυθμό του “ γουστάρω τα κορίτσια που έχουνε βίτσια “ . 


Και εκεί που έφταναν στο καλύτερο σημείο τα κορίτσια μας σκάει μύτη στο μαγαζί η γκολτζού μας και γίνεται της…Μπαλαδόρισας το κάγκελο ! Τρίχα για τρίχα δεν έμεινε, οι λοιπές πελάτισσες να προσπαθούν να ηρεμήσουν την απατημένη αλλά μάταια…Σπάστε τα όλα…μη μείνει τίποτα …Βρε κορίτσια μου, βρε κουκλίτσες μου ήρεμα η ζήλια σκοτώνει τον έρωτα!


nasos
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa